Skønhed

GOODIEBOX # Marts

God eftermiddag – har I en god søndag? Jeg har aldrig fået vist jer marts-måneds GOODIEBOX, så det er vidst på tide. Jeg er ret begejstret for indholdet af boksen, som udover de ting, der er vist på det midterste billede indeholdte to små parfumeprøver og en rabatkode til Dennis Knudsen-produkter.
Jeg har endnu ikke fået afprøvet alle produkterne, men hårsprayen fra HH Simonsen er næsten allerede opbrugt. Den hårspray er intet mindre end fantastisk! Jeg har faktisk aldrig brugt hårspray, fordi jeg ikke har fundet en der fungerer i mit hår – men langt om længe blev jeg introduceret til denne fra HH Simonsen, og som sagt; den er hamrende god. Den er holdbar, giver håret et flot skinnende look og ikke mindst en silkeagtigt følelse. Det er uden tvivl et produkt jeg vil købe igen! De andre produkter i boksen har jeg stadig til gode at afprøve. Er nogle af de af jer, der modtager GOODIEBOX blevet begejstret over nogle af produkterne?
Jeg glæder mig allerede til at modtage april-måneds GOODIEBOX. Fortsæt god søndag. Jeg har givet mig selv fri fra bachelorskrivning resten af eftermiddagen og aftenen, og det skal nydes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *