Tankemylder

GAVEINDPAKNING I SIDSTE ØJEBLIK

GaveindpakningGaveindpakning 1
Nu er alle mine ærinder klaret og Jespers gaver er pakket ind. På Posthuset havde de problemer med at finde dén af pakkerne, jeg skulle hente, og jeg vil gætte på, at de ledte i noget nær 15 minutter. Jeg nåede lige at få sagt; “Åh det er virkelig ærgerligt, hvis den er væk, fordi det er til en fødselsdagsgave … I DAG.”, til kvinderne på Posthuset. Heldigvis kæmpede de en brag kamp, og de er lovligt undskyldte, da det viste sig, at der på pakken fra netbutikken hverken stod mit navn eller min adresse?! Spøjst.

Gave nummer 2 blev leveret af postbudet i morges. Ringeklokken ringede netop som jeg stod splitterragende nøgen på badeværelset efter et bad – typisk! Jeg fik hurtigt svunget et stort håndklæde rundt om mig, åbnede døren og fik overrakt pakken af et lidt grinende postbud – forståeligt (særligt da præcis det samme skete sidste gang, at det selvsamme postbud skulle levere en anden pakke). Jeg er bare glad for, at jeg nåede at modtage begge pakker i dag – det ér altså lidt ærgerligt, når man er nødsaget til at skulle overrække fødselaren et kort med et billede af tingen, som er på vej, ikke? Det er ulempen ved at bestille gaver over Internettet – særligt når man, som jeg, næsten altid er ude i særdeles dårlig tid hvad angår gavekøb.

Er I gode til at få købt/bestilt gaver i god tid, eller styrter I også altid desperate rundt i sidste øjeblik?

2 Comments

  • Jeanette Hardis

    Haha dejligt, at du fik håndklædet rundt om kroppen i sidste øjeblik Julie! Har selv prøvet det med et pizzabud. Altså når de skriver 45 min leveringstid, så regner man med 45 min! Christ! Jeg har tilgengæld lige bestilt den første adventsgave til kæresten, så der håber jeg, at jeg er i god tid!

    • Julie

      Ja – det var så godt! Postbudet MÅTTE ikke nå at smutte afsted igen. Haha – det er typisk med sådan en pizza-levering; man kan simpelthen aldrig regne med leveringstiden, og det er faktisk lidt træls, fordi der jo er en grund til, at man bestiller pizzaen til netop dét tidspunkt!
      Åh hvor er du god! Du er da i megagod tid – sådan! Og virkelig sødt og betænksomt med adventsgaver (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *