Bolig,  Boliginspiration,  Interiør,  Konkurrence

1. SØNDAG I ADVENT: VIND PLAKAT

Giveaway Unikke Kort

Indlægget er sponsoreret af Unikke Kort

Hej kære læsere. Tænk at det i dag er 1. søndag i advent?! Yay, julen er her! Jeg må dog som det første indrømme, at indlægget her er skrevet i tirsdags. Forhåbentligt er Jesper og jeg på nuværende tidspunkt blevet forældre til en sund og rask lille pige (eller også er jeg top frustreret, fordi jeg er gået 9 dage over termin), og jeg besluttede mig derfor for at lave indlægget på forhånd, så jeg kan koncentrere mig fuldt ud om min nye lille familie. I skal nemlig ikke snydes for en lille giveaway her 1. søndag i advent.

Jeg elsker julen og derfor er det fantastisk dejligt, at jeg kan markere den 1. advents-søndag ved at forkæle to af jer med én valgfri plakat (str. 70 x 50 cm.) fra webshoppen Unikke Kort. Bag Unikke Kort står to kvindelige grafiske designere, som har en passion for det trykte og grafiske design. De tilbyder virkelig fine og enkle plakater og kort, og da jeg selv er glad for fin plakatkunst i boligindretningen, er jeg glad for at få lov til at sætte to af deres fine plakater på højkant.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er:

  • Gå ind på Unikke Kort og vælg dén plakat, du kunne tænke dig, hvis du vandt. Skriv en kommentar nedenfor med linket til den valgte plakat. OBS! Husk at angive din e-mail korrekt, så jeg kan få fat i de to heldige vindere.

Konkurrencen slutter 2. søndag i advent kl. 12:00, hvorefter de to vindere kontaktes af mig. Held & lykke og rigtig glædelig 1. søndag i advent (:

Konkurrencen er slut!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *