Hverdag & eventyr,  Tankemylder

10 FACTS: LÆR’ MIG BEDRE AT KENDE

Sushi

Min absolutte livret er sushi. Jeg kunne leve af det. Favoritrullen er en “Tokyo”. Det er en Uramaki-rulle med tempurareje, agurk, avocado og teriyakisauce fra Bar’Sushi.

Jeg er en rigtig serie-junkie. Lige nu ser jeg “The Affair” på HBO Nordic, og venter i spænding på at afsnit 12 i sæson 2 sendes på mandag. Der er lang tid til.

Hver måned modtager jeg en GOODIEBOX. Det har jeg efterhånden gjort i mange år nu, og jeg vil være ked af at skulle undvære dén lille månedlige treat. For mig er den en fest hver gang, jeg skal åbne en ny boks. (Jeg har netop åbnet decemberboksen, og den skuffede ikke!).

Jeg mangler stadig at købe over halvdelen af julegaverne. Ting til indpakningen er der dog styr på – de gaver bliver smukke.

I mine unge, unge dage var jeg hvert år i en længere årrække til Jelling Festival. Det var hvert år en fantastisk begivenhed, men allerbedst var det, når vejret var strålende. Selvom regn nu ikke stoppede vores fest.

Min ekstreme perfektionisme bliver værre og værre med årene. Det er faktisk stressende.

Jeg har altid været meget kreativ – tegnet og malet, og elsket at gå på opdagelse i Panduro Hobbys årlige katalog og ikke mindst butikker. Desværre har min kreativitet været gemt væk de sidste mange, mange år. Det er en skam og jeg vil rigtig gerne finde den frem igen.

For mig er det et must at spise appelsiner i juletiden. Uhm, de smager himmelsk!

En aften på sofaen er for mig ikke hyggelig, hvis der ikke er tændt stearinlys. Det er afgørende for hyggen. Alligevel er jeg nødt til snart at finde et alternativ, fordi alle de stearinlys er jo absolut ikke sundt! Det huer mig dog virkelig ikke, at skulle skifte de ægte lys ud med kunstige “flammer”.

Lige om lidt vil jeg spise tre stykker rugbrød med makrelsalat. Hamrende ulækkert! Hamrende godt! Men jeg har trods alt købt den dyre variant. Selvom jeg ikke ved, om det gør det særligt meget bedre.

Del endelig et fact eller to om jer selv. Det er nemlig lige så sjovt for mig, at lære jer at kende, som det (måske?) er for jer, at lære mig at kende (: Glædelig 15. december, folkens.

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den tredje låge er åben, og I kan vinde en smuk tekande fra Royal Copenhagen. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

6 Comments

 • Sabine Schøneberg

  Min seng skal redes på en bestemt måde, så selvom jeg tvinger min kæreste til at gøre det, hvis han står sidst op, så ender jeg altid med at gøre det om, fordi han gør det forkert :p

  • Julie Monberg

   Det kunne være mig selv, der havde skrevet dét der fact. Fordi jeg har det på præcis samme måde! Min kæreste bliver dog bedre og bedre, meeeen den er der ikke helt endnu ;)

  • Julie Monberg

   Nej, vel? Haha. Det er sgu en klassiker ;)

   Haha! Jeg kender alt for godt dét der med, at bestemte ting har en helt særlig plads. Og der skal de stå! Bum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *