Føljeton,  Hverdag & eventyr

10 TING JEG VIL LAVE I OKTOBER

Indeholder affiliatelinks

Vi er allerede godt inde i oktober. Og det er lige gået op for mig, at jeg har fødselsdag om fire dage. Ikke fordi jeg har glemt, at jeg har fødselsdag den 10. oktober, nej nej, jeg er nemlig én af dem, der til trods for, at jeg bliver 28, elsker at have fødselsdag. Men jeg føler lige, at vi har taget hul på september. Dén måned var væk, før jeg fik set mig om. Måske fordi, at jeg hele måneden brugte en masse kræfter på dét job, jeg ikke fik. Uanset hvad er det et faktum, at det i dag er den 6. oktober.

Oktober er en dejlig måned. Både Jesper og jeg har fødselsdag og efteråret begynder for alvor at vise sig fra sin fineste side. Bladene begynder at ændre farve og falde af, og aftenerne bliver mørkere og mørkere. Regnvejrsdage er der ofte også en del af og jeg har altså svært ved at forestille mig noget hyggeligere end at sidde under et varmt tæppe foran pejsen med en kop te i den ene hånd, Jesper i den anden hånd og Frida legende på gulvet, mens regnen trommer mod ruderne. Det kan noget! Og jeg elsker det.

Jeg har allerede en del ting, jeg har lyst til at lave i oktober. De ting vil jeg dele med jer. Måske kan mine ønsker for ting, jeg vil lave i den kommende måned inspirere jer og bidrage til, at I får den fineste oktober og for alvor bliver dus med det smukke og hyggelige efterår.

I oktober drømmer jeg om at lave følgende:

1. Fejre Jespers 30 års (!) fødselsdag over en middag og et glas god vin (eller to) på Restaurant Remouladen. Bare ham og jeg ♡

2. Lægge min iPhone i “skammekrogen” og hoppe under et tæppe med bogen “Det ender med os” af Colleen Hoover i hånden. Den bog havde jeg med på vores sommerferie, men jeg nåede aldrig at slå op på første side. Så nu må det være. Oktober er den perfekte læsemåned.

3. Varme mig på brændenældete. Det skulle eftersigende virke meget udrensende og hjælpe én til en flottere hud. Jeg havde, for første gang i mange, mange år, en rigtig fin hud under min graviditet, men det varede desværre ikke ved. Hvis I har lyst, kan I læse om en virkelig dum oplevelse jeg havde for nogle år tilbage.

4. Trække i mit varme tøj og gå nogle lange ture de dage, hvor efteråret viser sig fra sin fineste og mest farverige side.

5. Nyde en fredag aften med min veninde, Camilla, på Madindustrien, hvor vi ikke alene skal spise en god middag, men også nyde én af Industriens lækre drinks. Hende og jeg har ikke haft alene-venindetid i hvad der føles som 100 år.

6. Lakere mine negle i den her fine mørke, varme efterårsfarve fra Essie.

7. Lytte til flere Podcasts. Nu hvor jeg er jobsøgende og Frida er startet i dagpleje har jeg en del timer alene herhjemme i løbet af dagen. Og der kan altså godt være en smule stille. Jeg har brug for lidt “støj”, men også brug for nogle inputs og noget inspiration. Jeg vil derfor blive bedre til at lytte til Podcasts. Det er hyggeligt og givende! Jeg kan anbefale “Fries before guys” og “Voksen ABC”. Hvilke Podcasts lytter I til?

8. Invitere mine forældre og min lillebror til fødselsdagsfejring på min fødselsdag. Enten skal vi ud og spise eller også skal vi bestille sushi. Hvad har jeg mest lyst til?

9. Klikke den her smukke broderede top hjem, når den bliver tilgængelig på shoppen, og krydse fingre for at den her fine efterårsgule strik kommer på lager i min størrelse igen.

10. Gå på havevandring i vores have og finde nogle fine efterårsgrene, der kan pynte i vaserne i vores hjem. Jeg elsker at tage årstiderne med ind.

Hvad med jer, hvad drømmer I om at lave i oktober?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

10 ting jeg vil lave i oktober 10 ting jeg vil lave i oktober 10 ting jeg vil lave i oktober

5 Comments

 • Camilla

  Det lyder til, at du går en rigtig dejlig måned i møde. Du får lige et lidt tidligt fødselsdagsønske herfra!
  Min oktober bliver en anelse hektisk. I næste uge har jeg sidste dag på min arbejdsplads her i Amsterdam, før jeg springer ud som freelancer. Det skal så fejres med en lille weekendtur til Paris med min franske kæreste, nu da det kun ligger få timer fra Amsterdam (:
  Et podcast, som jeg er blevet stor fan af som følge af min kommende stilling som freelancer, er Being Boss, der er en rigtig god inspirationskilde og guide til selvstændige, bloggere og andre kreative.
  Camilla | http://cammi.dk

  • Julie Monberg

   Tak for din kommentar og din lykønskning, Camilla (:
   Wauw hvor er det spændende med dit kommende freelance-eventyr. Hvilke opgaver tager du ind? Fortæl lidt mere. Jeg er nysgerrig (:
   Skønt med en kærestetur til Paris; det må I nyde.
   Tak for tippet – Being Boss er nu tilføjet til min Podcastliste. Det lyder super interessant og spændende. Megagodt tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *