Hverdag & eventyr,  Tankemylder

14 TING JEG GLÆDER MIG TIL I DECEMBER

Jul

Jeg kan faktisk slet ikke vente til december! Jeg elsker julen og hele december måned. Jeg glæder mig ekstra meget til december i år fordi, at jeg i år ikke har én eneste eksamen at tænke på – jeg plejer at have fire skriftlige eksamener i december. Sikke en befrielse! Jeg kan virkelig nyde julen og alle de hyggelige stunder, den byder på. Fordi jeg virkelig glæder mig, har jeg simpelthen ikke kunne lade være med at købe en lille smule julepynt, når jeg er faldet over noget fint. Se for eksempel lige de julekugler fra Søstrene Grene – er de ikke yndige og elegante? Helt eventyrlige.

Nogle af de ting, jeg særligt glæder mig til i december er:

 • Købe og pynte juletræ. Selvom Jesper og jeg bor i en lille lejlighed (læs mere om det her), så er det et must med et rigtigt juletræ, og det kommer ind tidligt, så vi kan have glæde af det hele december.
 • Spise af vores julestel Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen hver aften, og drikke min kaffe af de fineste kopper fra samme stel.
 • Se julekalendere i fjernsynet, også dem til børn. Jeg bliver aldrig for gammel. Og i år kommer der Nissebanden – det kan næsten ikke blive bedre!
 • Lave hjemmelavede flødekarameller, som jeg ofte gjorde med min far, da jeg var lille. Jeg har købt de foliestykker, som de skal pakkes fint ind i (se billedet).
 • Høre LP’en White Christmas med Bing Crosby igen og igen.
 • Spise hjemmelavet konfekt og Toms snebolde mere eller mindre hver aften.
 • Købe fine julegaver og pakke dem smukt ind med silkebånd.
 • Gå aftenture igennem byen og nyde den hyggelige og stemningsfyldte julebelysning, der er i Kolding.
 • Til eventyrligt julemarked på Egeskov Slot.
 • Sende personlige og hyggelige julekort med posten.
 • Krydse fingre for sne hver eneste dag, og lave sneengle hvis sneen en dag daler.
 • Se et hav af de gode, gode julefilm. Mine yndlings julefilm får et indlæg for sig selv en anden dag.
 • Tilbringe en masse kvalitetstid med de dejligste mennesker.
 • Forkæle jer med fire seriøse godter! Glæd jer.

Hvad glæder I jer allermest til i december? Eller er I slet ikke begyndt at tænke på julen endnu? Jeg har en nedtælling i gang med mig selv – i dag er der 21 dage til december, og jo tættere vi kommer på, jo mere kildrer det i min mave. Min begejstring for julen vidner ikke lige frem om min alder, men helt ærligt så synes jeg, at det er fantastisk, at man stadig kan glæde sig så meget til julen og nyde den i allerhøjeste grad – den begejstring må meget gerne vare ved, og jeg kan slet ikke vente til den dag, hvor jeg skal give min glæde for julen videre til mine børn.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

8 Comments

 • Lisbeth

  Jeg har normalt en regel om, at jeg ikke tager hul på julen før efter min fødselsdag, og eftersom det var i går (jeg har godt nok ikke fejret den endnu, men pyt skidt), så er jeg mere end med på din julevogn! Det er den smukkeste, hyggeligste tid og jeg glæder mig voldsomt til trods for de evindelige eksaminer.

  Jeg glæder mig til Odenses julelys tændes den 21. november, til at lave “juledekorationer”, til at guffe juleslik i lange baner, til at gå fuldstændigt i barndom, til at besøge julemarkeder og til bare at nyde årets dejligste dage :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg

   Først; stort tillykke med din dag i går. Og dernæst; Yes!, hvor er det fedt, at du er med på min julevogn. Jeg prøver også selv, at “vente” med julen til julen virkelig er der – altså december måned, men i år kan jeg simpelthen ikke skyde den julestemning fra mig, som er i mig.

   Det handler nemlig om at gå i barndom, og hvor er det altså bare fantastisk! Det er nemlig årets dejligste dage (:

  • Julie Monberg

   Det er så godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der er i den vildeste julestemning og elsker julen så højt! Hehe faktisk elsker jeg også kulden og det grå vejr – men allermest elsker jeg kulden, når frosten for alvor bidder og himlen er krystalblå. Wauw (:

   Det kan jeg godt forstå, at du glæder dig til! Julekalender i tv er simpelthen det hyggeligste – så er det december (: Yay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *