Drømmeoutfits,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker,  Tankemylder

15 FAVORITTER FRA ZARA

Zara favoritter


| 1. her | 2. her | 3. her | 4. her | 5. her | 6. her | 7. her | 8. her | 9. her |


Godaften ladies. Jeg har i mange år været en stor fan af ZARA. Desværre har jeg ikke været helt så begejstret for de kollektioner, de har lanceret det seneste års tid, som jeg plejer at være. Men nu skal jeg love for, at de er vendt stærkt tilbage (!), og jeg er forelsket i nærmest hvert et item. Ah måske ikke helt, men i hvert fald er alle disse 15 favoritter seriøse favoritter, og jeg tripper lidt af ren begejstring. Særligt vesten (item nr. 3) er jeg fuldstændig betaget af. Jeg har tænkt på den et utal af gange, siden jeg så den første gang i går, og min hjerne kredser uafbrudt om hvilke ting, jeg kan sælge for, at jeg kan tillade mig at bestille den.

En kold og grå regnvejrsdag, som dagen i dag, ville jeg tage ret godt imod, hvis jeg havde den vest hængende i min garderobe. Uden at blinke, og med et kæmpe smil på læben, ville jeg hoppe i den tilsat et par rå sorte jeans, rullekrave-T-shirten fra Zara (item nr. 5), støvlerne fra Zara (item nr. 10), mine Moonlight Grapes sølv-ringe og et par lakerede orange negle. I det sæt ville jeg være “Good to go”.

Har I en favorit blandt de 15 skønheder fra Zara?

Zara favoritter


| 10. her | 11. her | 12. her | 13. her | 14. her | 15. her |


Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *