Hverdag & eventyr,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker,  Shopping

19 CHRISTMAS PARTY DRESSES

Affiliatelinks: 1. STINE GOYA // 2. LINE OF OSLO // 3. GANNI // 4. GESTUZ // 5. RODEBJER // 6. BY MALENE BIRGER // 7. STINE GOYA // 8. VALERIE

Julen er snart over os og mon ikke I er nogen, der allerede nu har været til årets første julefrokost? Jeg har endnu kun én julefrokost i kalenderen – familiejulefrokost 2. juledag. Faktisk er jeg lidt ærgerlig over, at jeg må nøjes med den ene julefrokost. Jeg kunne godt have ønsket at have lidt flere (festlige) julefrokoster på programmet, som lagde op til lidt mere glitter og lidt flere juledrinks. Men som det ser ud lige nu, må jeg nøjes med den ene. Og jeg må nok også indrømme, at jeg ikke ligefrem har været bidragsyder i forhold til at få stablet en vennejulefrokost på benene. Det lugter vidst langt væk af, at jeg er blevet mor. Måske skal Jesper og jeg holde en julefrokost for vores venner næste år? Det kunne jeg faktisk godt have lyst til!

Men lad os først lige fokusere på den juletid, vi har foran os i år. Fordi heldigvis er det jo ikke kun i anledning af julefrokoster, at vi får lov til at gøre lidt ekstra ud af håret og makeuppen, og hoppe i den fine kjole. Også – og måske mest af alt – juleaften (for ikke at tale om nytårsaften) er en aften, der lægger op til glimmer og elegance i form af en ny kjole!

Købet af årets julekjole er noget særligt, hvis I spørger mig. Kjolen skal være noget særligt. Den skal være festlig og smuk. Når den er købt, skal den have lov til at hænge ubrugt i skabet på en plads, hvor den – hver gang skabet åbnes – skal minde én om, at julen og en dejlig aften er lige på trapperne. Man skal glæde sig til at skulle klippe prismærket af, tage nylonstrømperne på og smyge sig i kjolen. Og lige dér, når makeuppen sidder, håret er sat og julekjolen er taget i brug, skal man føle sig smuk og glæde sig til en juleaften i selskab med dem, man holder allermest af ♡

Ja, en ny julekjole er virkelig noget særligt! Kan I genkende følelsen? Jeg har samlet 19 ultra smukke kjoler, der alle vil være perfekte til julens festlige og fine begivenheder; julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Jeg er vild med alle kjolerne, men mine personlige favoritter er én af Stine Goya-kjolerne. Nr. 7, 11 eller 12. Men jeg har endnu ikke lagt mig fast på hvilken af de tre, der skal være min julekjole. Har I en favorit eller 2?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Christmas Party Dresses 2

Reklamelinks: 9. GESTUZ // 10. MODSTRÖM // 11. STINE GOYA // 12. STINE GOYA // 13. MICHAEL KORS // 14. DAY BIRGER ET MIKKELSEN // 15. IDA SJÖSTEDT // 16. INWEAR

Christmas Party Dresses 3

Reklamelinks: 17. BY MALENE BIRGER // 18. VILA // 19. STINE GOYA

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *