Bolig,  Interiør,  Konkurrence

3. SØNDAG I ADVENT: VIND ROYAL COPENHAGEN TEKANDE

Royal Copenhagen Royal Copenhagen Royal Copenhagen

Jeg føler lige, at jeg har skrevet glædelig 2. søndag i advent og åbnet låge nummer 2 i min advents-kalender. Men nu er det sørme allerede tid til at tænde det 3. lys i adventskransen, ønske glædelig 3. søndag i advent og dermed åbne den tredje og andensidste låge i adventskalenderen. Derfor kan jeg nu endelig afsløre for jer, at det er denne smukke, klassiske og eventyrlige tekande fra Royal Copenhagen, der gemmer sig bag låge nummer 3. Tekanden er fra Royal Copenhagens Hvid Riflet-serie og er udformet i porcelæn.

Jeg har en forkærlighed for Royal Copenhagens produkter og er hele vejen igennem betaget af deres lange porcelænshistorie. I kan læse lidt mere om mit forhold til Royal Copenhagen lige her. Dét der særligt fascinerer mig ved Royal Copenhagen er den håndværksmæssige og kvalitetsbevidste passion, der selvfølgelig særligt kommer til udtryk i deres produkter. Jeg har selv en tekande i samme model fra stellet Blå Mega Riflet og for mig smager teen bare bedre, når den brygges i kanden og teen dampende hældes ud af den elegante og smukt formede tud. Man kan vidst roligt sige, at jeg er en ægte Royal Copenhagen-fan. Og derfor var der ingen tvivl om, at et produkt fra Royal Copenhagen skulle være en del af min adventskalender. Tekanden synes jeg er noget helt, helt særligt og som den vises på billederne med den røde sløjfe minder den mig om tekanden fra Alice i eventyrland. Eventyrligt og perfekt som én af adventsgaverne her på bloggen.

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM TEKANDEN FRA ROYAL COPENHAGEN

Jeg håber, at I er lige så begejstrede for indholdet bag den tredje låge, som jeg selv er. Alt I skal gøre for at deltage i lodtrækningen om tekanden, er:

 • Skriv en kommentar til indlægget her og fortæl hvem I vil dele en kande julete med (:
 • Følg bloggen på Bloglovin’ lige her og “save” indlægget med det lille hjerte.

Konkurrencen kører både her på bloggen, på bloggens facebookside, og på Instagram, og I kan tredoble jeres chance ved at deltage alle steder. Vinderen trækkes blandt alle deltagerne 4. søndag i advent (søndag den 20. december) klokken 12:00 og offentliggøres både her på bloggen, på bloggens facebookside og på Instagram. Held og lykke (:

Jeg vil lige understrege at det udelukkende er tekanden, der udloddes. De to termokrus, der også figurerer på billederne, er altså ikke en del af gevinsten. Desuden skal det nævnes, at der selvfølgelig følger Royal Copenhagens brudgaranti med til tekanden.

KONKURRENCEN ER SLUT!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Royal Copenhagen Royal Copenhagen Royal Copenhagen

89 Comments

 • Connie A

  Den er bare så smuk den kande :-)
  Jeg vil invitere mine søde veninder til te og hjemmebagte boller.

 • Mia Bjergskov Nielsen

  Jeg har givet en te-julekalender til min kære mormor i år, så hende vil jeg helt sikkert dele en kande julete med

 • Stefania E.

  Jeg vil dele en kande jule te med min elskede mor. Hende har jeg ikke set i flere måneder og derfor glæder jeg mig ekstra til at møde hende om få dage og holde jul sammen med hende <3

 • Ane Borup

  Sikke en fin konkurrence! Jeg vil meget gerne invitere min savnede veninde, som endelig kommer hjem fra et halvt år i Canada til jul, på en kop te :)

 • Pernille

  Lige nu kunne jeg godt tænke mig at dele en kande med min søde (og influenza-ramte) kæreste :-)

 • Maria Ørum

  Jeg vil forære den til min svigermor sammen med noget lækker the,drikker selv mere kaffe end the og ved hun ville blive lykkelig for sådan en fin kande

 • Mai O.

  Jeg drikker gerne en kop te med min svigermor – så hun skulle have kanden, og så skulle hun selvfølgelig lave te i den med det samme, som vi så ku’ dele <3

 • maj

  ville nok allerhelst dele den med min kære mor … men som det ser ud nu, kommer den nok til at blive drukket sammen med min sro-aflevering:)

 • Louise Kristensen

  Jeg ville dele med min kæreste – jeg har lige smadret hans yndlings tekop fordi jeg er sådan en fumlegøj, så brudgarantien ville passe mig fantastisk!

 • Marlene Høj

  Jeg vil dele en kande julete med min ældste søn på 14 år – Han elsker te og måske kan vi få talt lidt mere sammen over en kop dejlig varm te end vi normalt gør til dagligt?

 • Louise R

  Jeg er også sikker på, at jeg vil synes, at den smager bedre fra denne smukke kande.
  Jeg vil dele Julete med min familie, der kommer til frokost d. 24, da vi ikke skal holde juleaften med min far i år.

 • Astrid

  Det er den ultimative te kande i min verden. Jeg vil selvfølgelig drikke te med min mand, som jeg har fået konverteret fra fanatisk kaffedrikker til nu at drikke te med mig.

 • Sabine Schøneberg

  Jeg ville dele teen med min kæreste. Da vi i forvejen har en meget stort (over)forbrug af te, ville sådan en lækker kande være kærkommen, så vi kunne få mere end en enkelt kop ad gangen :-D <3

 • Isabella

  Jeg ville dele den med min mor som jeg ikke har set i 2 mdr. fordi jeg bor i New York.
  Flytter hjem i næste uge, så kunne jeg jo invitere hende på te.

 • Pernille

  Jeg ville ønske at jeg kunne dele med BEEEDSTEMOOOR <3 Og der må gerne tilhøre julemusik, vaniljekranse og vinterkulde.

 • Amanda Sølyng

  Hej søde Julie! Håber du nyder den søde juletid og at alt er vel hos dig :-)
  Hvis jeg vandt denne tekande, ville jeg forære den til min kæreste, som er den helt store te-nørd. Vi skal til Paris til jul sammen, og vi skal helt sikkert i Mariage Frères og fylde vores te-depoter op.
  Mange knus
  Amanda

 • Miatilda A.

  Smuk tekande.. <3 Jeg ville invitere min søde kæreste til julete – han elsker te og kage. Især kage.
  Miatilda A

 • Camilla A

  Hold op, hvor er den flot!
  Jeg vil dele juleteen med min søde mor, som jeg glæder mig til at tilbringe en masse tid sammen med i juleferien. :-)

 • Frida

  Vil dele juleteen med min bedste veninde, der snart kommer hjem fra London. Glæder mig så meget til at nyde de sidste juledage med hende! :)

 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Jeg ville drikke teen med min veninde som også er meget glad for te :) De kunne være så fint da vi hver tirsdag har en aftale om at mødes og drikke te. Denne her flotte tekande ville hel klart forbedre det hele <3

 • Daniella Lind

  Jeg vil gerne drikke te med min far i vores familie sommerhus. Han elsker grøn te og mener at te endda kan forlænge ens livs :-)

 • Astrid Poulsen

  Tekanden skulle helt sikkert deles med min mor og søster, der drikker lige så meget te som jeg selv. :)

 • Elise Vede Hallgreen

  Jeg ville elske at kunne nyde en kop juletræ(gerne candy cane fra Søstrene grene) med min dejlige mand

 • jenny clausen

  jeg vil drikke the med min lillesøster <3 wow lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan for lidt juleheld, rigtig glædelig jul

 • Lis Vinter

  Jeg drikker tit te med mine sønner og svigerdøtre og børnebørn og vi vil da alle glædes over så flot en tepotte ;-)

 • Julie Reimer

  Min søster og jeg har netop købt en lækker julete til mine forældre i adventsgave, så jeg ville helt sikkert drikke teen fra denne smukke tepotte sammen med min familie :-)

 • Louise S

  Jeg ville dele en kande julete med min dejlige morfar på 90. Vi har et aften ritual i weekenderne, hvor vi drikker en kop te – så det ville passe perfekt ind <3

 • T. Jensen

  Hvor er den fin og enkel :-) Den ville jeg virkelig gerne eje og de første som skulle inviteres på en kop te er mine gode veninder som jeg ser alt for sjældent efter, at der er kommet børn og mænd ind i biledet :-)

 • Line Jakobsen

  Jeg ville byde en dejlig kande te til mine 3 skønne veninder :-) Så kan vi hygge med te, småkager og et spil.

 • Trine K

  Jeg vil dele en god kop lakridsthe fra Pukka (kan varmt anbefales med pebermynte) med min svigermor – hun går en lidt hård tid imøde, og snak over lidt varm drikke gør det lidt lettere at tale om det svære.

  Glædelig jul :-)

 • Emma CK

  Jeg ville dele en kande julete med min mormor, når jeg kommer til Jylland til jul. Har ikke set hende i 3 måneder OG jeg savner hende!! <3

 • Anonym08

  Jeg vil elske at kunne dele præmien med min dejlige mor <3 Nok er jeg den største tedrikker (drikker en kande om dagen +/- et par kopper), men min mor er også glad for te. Grunden til det skal være hende er hun gav mig den bedste overraskelse på et tidspunkt hvor vi var uvenner gik hun ud og købte den bedste gave til mig i form af te. Den er dog drukket, men julen taget i betragtning vil en kop julete med hende også kunne medføre mange gode snakke.

 • Julie Andersen

  Ville være så skønt at vinde denne smukke kande!
  Jeg vil helt sikkert dele en kande te med mine skønne mor og måske endda forære hende den, som en lille ekstra julegave i denne søde juletid !
  – Glædelig december!

 • Maibrit

  Det ville være intet mindre end fantastisk, at vinde sådan en smuk thekande – særligt når det nærmeste, man har i den dur er en kedelig (men praktisk) termokande. Jeg ville helt klart dele et par kander julethe med hele min familie. Familiehygge er da også indbegrebet af jul.

 • Camilla Udsen

  Jeg ville dele en kande julete med min mand, efter snart syv år sammen har jeg i dette efterår endelig lært ham at drikke te ❤️

 • Camilla K. Olesen

  Jeg samler på det smukke hvidriflede stel (suppleret med Blå Mega), så ville selvfølgelig invitere mine bedste veninder fra studietiden på lækker julete i den vanvittigt smukke kande. Efter vi alle har fået fuldtidsjob, ser vi ikke hinanden så tit, men når vi endelig ses, så hygger vi også tilgengæld også helt vildt, og så sørger vi for at få det bedste ud af tiden! <3 Flere af pigerne samler også på Royal Copenhagens stel, og jeg ved, at de vil værdsætte en omgang julehygge og lækker te. Derfor vil jeg selvfølgelig dele en kande julete med dem ;)

 • Rikke H

  Ej hvor er den fin! Jeg ville invitere mine søstre på the. Vi ser kun hinanden et par gange årligt men da vi var yngre og boede sammen fik vi te om aftenen når vi hyggede med hjemmebag. Så det vækker gode minder om nogle søstre jeg savner og desværre ikke ser nok til fordi vi er spredt rund i hele dk

 • Pernille Petersen

  Hvor er den fin – den passer lige ind i min RC samling :)
  Jeg vil uden tvivl drikke en masse the af den sammen med min søde mor og det bliver heeeele julen igennem :)

 • Lisbeth

  Jeg vil uden tvivl dele både julete, vinterte, forårste og alle andre former for te med min skønne læseklub, som jeg mødes med en gang om måneden :)

 • Ella

  Jeg er lige kommet hjem efter at have boet i udlandet en længere periode, så jeg ville invitere både savnede familiemedlemmer og veninder på en god kop te.

 • Marianne Juhl

  Vil dele en dejlig kop the med en tidligere kollega jeg ikke har set meget meget længe
  Krydser fingre og ønsker glædelig jul

 • Pernille

  har allerede smidt en kommentar, men er nødt til at skrive igen. GOGOGOGOO ! Krydser fingrer !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *