Anbefalinger,  Bryllup,  Hverdag & eventyr

4 APPS DU BØR KENDE # 1

Hej folkens. Go’ mandag! Udover de velkendte apps, som f.eks. Facebook, Instagram og MobilePay, så er der i denne her tid særligt fire apps, jeg er glad for. Når jeg nu selv er så glad for de apps, tænkte jeg, at der sikkert er en ret god chance for, at der også er nogle af jer, der vil kunne lide dem. Derfor får I her 4 apps, som jeg vil anbefale jer at hente, hvis de ikke allerede ligger på jeres smartphone.

Forest App

Apropos mit tidligere indlæg “Har din mobil taget magten?” så er jeg faldet over appen “Forest: Stay focused, be present”. Forest er en app, der netop hjælper os med at fjerne opmærksomheden fra vores smartphone og i stedet rette fokus mod dét, der nu måtte kræve vores fokus, hvad end det er en kaffedate med din veninde eller en arbejdsopgave, du skal have løst. I princippet burde en sådan app jo virkelig ikke være nødvendig, og jeg håber, at I (eller vi) formår at holde fokus på vores veninde, når vi drikker kaffe med hende og vender livet, men brugbar synes jeg appen er i arbejdssituationer. Selv må jeg indrømme, at telefonen ind i mellem (eller nærmere ofte) er mere spændende end en knapt så spændende arbejds-/studieopgave. I hvert fald gør vores mobiler alt for at trække vores opmærksomhed … notifikationer må være én af vores koncentrations hårdeste konkurrenter. Hent appen, plant et træ og giv det tid og ro til at gro! En dag har du en hel skov og samtidig et bevis på, at du rent faktisk har formået at lade din smartphone passe sig selv og i stedet være til stede i nuet. Hent appen til iPhone her og til Android her.

ASOS New In App

Appen “ASOS New In” har jeg nævnt tidligere i indlægget her, og jeg er hundrede procent fan af den app. Appen viser dig dagens nye varer og giver dig mulighed for at gemme dine favorit-items i “Saved items”. Det gøres let ved blot at swipe til venstre. Jeg har altid synes, at ASOS var en jungle og jeg har ærligt talt haft lidt svært ved at overskue hjemmesiden. Men med appen føler jeg, at jeg nemt og hurtigt kan danne mig et overblik over de varer, der har min interesse, uden, at jeg skal bladre 100 sider med kjoler igennem på deres hjemmeside. Uoverskueligt! Ved at gemme mine favoritter i “Saved items” kan jeg altid klikke ind i min personlige “mappe” og se hvilke items, jeg har gemt og altså tidligere haft interesse for. Appen kan virkelig anbefales! Desværre har jeg ikke kunne finde et link til appen, og jeg tror muligvis kun den findes til iPhone, men I kan finde den via App Store ved at søge på “ASOS New In”.

WedPics App

Appen “WedPics” er mest brugbar for de af jer, der skal giftes og som skal igang med at planlægge jeres kommende bryllup. For jer, der står i den situation, er den til gengæld rigtig spændende, og jeg har personligt planer om, at anvende den flittigt i forbindelse med vores forestående bryllup. Appen fungerer særligt som et personligt fotoalbum, hvor jeres bryllupsgæster ved anvendelse af et bryllups-ID kan uploade billeder, de tager i løbet af jeres store dag. Du kan oprette flere fotoalbums, og appen er derfor ikke udelukkende brugbar på selve dagen, men også i forbindelse med jeres polterabender eller andet. Derudover indeholder appen en del anvendelige funktioner til jeres bryllupsplanlægning og det er en app, der i den grad er værd at gå på opdagelse i … den kan en masse bryllups-relateret, og jeg tror, at jeg bliver ret stor fan af appen det næste års tid. Hent den til iPhone lige her og til Android her.

Best Fiends App

Den sidste app, som jeg bruger lidt for meget tid på i denne her tid, er appen “Best Fiends”, som er et klassisk spil ala “Candy Crush”. Spillet er sjovt og banerne er ikke for nemme – du får rent faktisk lov til at kæmpe lidt for at gennemføre en bane. Stille og roligt indsamler du forskellige ting, som f.eks. diamanter, som du undervejs kan bruge til at udvikle dine “kamp-dyr” og på den måde ruste dit hold til de sværere niveauer. Det er sjovt, sødt, veludviklet og hyggelig underholdning. Hent spillet til iPhone her og til Android her.

Jeg håber, at jeg har præsenteret jer for nogle apps, som I ikke kendte i forvejen, og at I vil få glæde af nogle af dem. Er der nogle af dem, du har fået lyst til at hente? Og hvilke apps er lige nu dine favoritapps? Jeg elsker at opdage gode nye apps.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

2 Comments

 • Ida

  Nu har jeg så brugt det meste af eftermiddagen på at spille “best friends” – Haha. . måske jeg skulle give mig i kast med at “plante en skov” ;)

  • Julie Monberg

   Haha. Det er desværre rimelig medrivende det spil ;) Men hyggeligt, ikke?

   Det lyder som en god idé med skov-projektet. Jeg har selv plantet to træer i dag (: Alt har en begyndelse ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *