Mode,  Modeinspiration

7 LÆKRE VINTERJAKKER

Vinterjakker


Indeholder reklamelinks: 1. SELECTED // 2. MEOTINE // 3. SELECTED // 4. Vero Moda // 5. MEOTINE // 6. ENVII // 7. By Malene Birger


Winter is coming! Og det begynder altså at kunne mærkes. Efteråret er kommet hurtigt, måske fordi sommeren aldrig rigtig har været her. Jeg er i hvert fald ved at være dér, hvor jeg nærmest fryser bare ved tanken om kun, at skulle iføre mig min tynde læderjakke eller regnjakke, når jeg skal ud i det danske efterårsvejr. Det er simpelthen for koldt! Blæsten er hård og regndråberne er ofte pænt store.

Jeg trænger til en ny vinterjakke, allerhelst en frakke, som også kan holde mig varm om rumpen og på benene. Efter jeg er blevet mor, er jeg oftere udendørs. I hvert fald går jeg oftere ture og i takt med, at Frida bliver større, er jeg ikke i tvivl om, at vi kommer til at tilbringe mere og mere tid udenfor. Så skal vi på legepladsen, så skal vi hoppe i vandpytter, så skal vi ud i legehuset, så skal vi ud og mærke sneen og trille snebolde osv. osv. Alle de hyggelige udendørs ting, der nu følger med, når man bliver forældre, kræver altså godt udendørs tøj, der passer til årstiden. Derfor er jeg på udkig efter en smart, men også praktisk og i særdeleshed varm vinterfrakke. Jeg har samlet nogle af mine favorit vinterjakker, som måske også kan inspirere jer – nogle mere praktiske end andre, men vi har lov til at drømme lidt ♡

Hvilken vinterjakke er jeres favorit og hvad er I på udkig efter i år, hvis I skal have opdateret jeres vinterjakkegarderobe?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *