7 LÆKRE VINTERJAKKER

Vinterjakker


Indeholder reklamelinks: 1. SELECTED // 2. MEOTINE // 3. SELECTED // 4. Vero Moda // 5. MEOTINE // 6. ENVII // 7. By Malene Birger


Winter is coming! Og det begynder altså at kunne mærkes. Efteråret er kommet hurtigt, måske fordi sommeren aldrig rigtig har været her. Jeg er i hvert fald ved at være dér, hvor jeg nærmest fryser bare ved tanken om kun, at skulle iføre mig min tynde læderjakke eller regnjakke, når jeg skal ud i det danske efterårsvejr. Det er simpelthen for koldt! Blæsten er hård og regndråberne er ofte pænt store.

Jeg trænger til en ny vinterjakke, allerhelst en frakke, som også kan holde mig varm om rumpen og på benene. Efter jeg er blevet mor, er jeg oftere udendørs. I hvert fald går jeg oftere ture og i takt med, at Frida bliver større, er jeg ikke i tvivl om, at vi kommer til at tilbringe mere og mere tid udenfor. Så skal vi på legepladsen, så skal vi hoppe i vandpytter, så skal vi ud i legehuset, så skal vi ud og mærke sneen og trille snebolde osv. osv. Alle de hyggelige udendørs ting, der nu følger med, når man bliver forældre, kræver altså godt udendørs tøj, der passer til årstiden. Derfor er jeg på udkig efter en smart, men også praktisk og i særdeleshed varm vinterfrakke. Jeg har samlet nogle af mine favorit vinterjakker, som måske også kan inspirere jer – nogle mere praktiske end andre, men vi har lov til at drømme lidt ♡

Hvilken vinterjakke er jeres favorit og hvad er I på udkig efter i år, hvis I skal have opdateret jeres vinterjakkegarderobe?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

4 comments on “7 LÆKRE VINTERJAKKER

 1. VenterPaaVinBlog
  14/09/2017 at 09:42

  Nummer 3 er bare skøn.

  – A

 2. Liselotte / Everyday Couture
  14/09/2017 at 10:23

  Uha, jeg købte selv en lækker Tommy Hilfinger dunjakke sidste år, lige netop pga. Clara :)
  Det er super fine jakker du har fundet der :)

  • Julie Monberg
   15/09/2017 at 08:50

   Ja, det er altså bare vigtigt at have en god vinterjakke, når man har små børn, man gerne skal kunne være uden med i alt slags vejr (:
   Tak; jeg synes også, at de alle sammen er rigtig lækre og flotte (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.