Ferie,  Nye køb,  Tankemylder

A

Hej med jer. Min mor og jeg var en tur i Vejle i går – hun skulle bytte lidt få julegaver og ellers brugte vi nogle timer på at kigge i butikker. Det er lang tid siden, at vi har haft lidt mor-datter-tid på dén måde, så det var nogle rigtig dejlige timer. 

Hvad der desuden var dejligt, og meget overvældende, var, at min mor var så sød at forære mig noget ret lækkert! Jeg havde på ingen måde regnet med, at jeg skulle tage hjem med en pose i hånden, og da særligt ikke, når jeg netop havde fået så mange lækre gaver juleaften. Hvis I læser nogle af mine forrige indlæg (her og her) – og ser billedet ovenfor – kan I måske gætte hvad jeg var så heldig at få med mig hjem (:

Jeg er stadig hos mine forældre, og jeg nyder det virkelig. Det er lang tid siden, at jeg har været hos dem i så lang en periode. Senere i dag skal min mor og jeg tilpasse noget sengetøj, som jeg købte for lang, lang tid siden, og resten af dagen skal bruges på afslapning og familiehygge; måske vi skal gå en tur i det fine vejr?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *