Aftensmad,  Opskrifter

AFTENSMAD # RØDSPÆTTEFILET MED SPIDSKÅLSSALAT

Rødspættefilet

I går var vi en smule kvæstede efter køreturen hjem fra Sydfrankrig, men vi fik alligevel handlet ind til ugens løb og jeg fik taget mig sammen til at lave en nem, velsmagende og sund aftensmad; rødspættefileter med fintsnittet spidskålssalat og fritter af sød kartoffel.

RØDSPÆTTEFILET, SPIDSKÅLSSALAT & FRITTER AF SØD KARTOFFEL

Jeg elsker rødspætter … allerbedst er de selvfølgelig, når de er nyfangede, men disse fra SuperBrugsens køledisk var faktisk også helt okay – de blev stegt kort i smør. Salaten var ganske simpel og bestod udelukkende af fintsnittet spidskål (anvend et mandolinjern) vædet med lidt citronsaft. Jeg toppede salaten med en frisk citron-dressing lavet af en let Creme Fraiche, citronsaft, en knivspids sennep, salt, peber, lidt sukker og lidt tabasco. For at give lidt ekstra fylde lavede jeg en lille portion fritter af sød kartoffel vendt i olivenolie, salt og Herbes de Provence-krydderi. Velbekomme.

HUSK REMOULADEN

Hvis I ikke ved, hvad I skal lave til aftensmad i aften eller én af de kommende ugedage, så kan jeg varmt anbefale denne simple ret. OBS! Husk en let remoulade til fisken – dét sætter prikken over i’et. Haps!

Hvilken middagsret tyer I til, når aftensmaden skal være nem, hurtig og god? (:

Rødspættefilet

| Følg på Bloglovin’ | Følg på Instagram | Følg på Pinterest |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *