AN OUNCES FANTASTISKE KJOLER

An Ounce kjoler


| Kjole her (nedsat til 500 kroner) | Kjole her | Kjole her (nedsat til 700 kroner) | (affiliate links)


Hej ladies. I julen 2014 fik jeg en kjole fra An Ounce Copenhagen af mine forældre i julegave. Jeg havde ønsket mig den og jeg blev vildt glad. Jeg blev så glad for den, at jeg ikke har købt en ny festkjole siden, jeg fik den for over et år siden. Kjolen er en sikker vinder hver gang og jeg elsker at trække i den. Det er sådan en kjole, som jeg altid føler mig godt tilpas i, og som bare fungerer hver gang. Jeg elsker, at kunne iføre mig en ny kjole, når jeg skal ud, men jeg elsker altså også de gange, hvor jeg bare kan tage dén kjole, der hænger i skabet.

Mine venner og min familie har måske set mig i den kjole en del gange efterhånden. Men det er jeg altså lidt ligeglad med, fordi den er flot hver gang, og jeg er sikker på, at man kan se på mig, at jeg er godt tilpas i den. Dét betyder noget og det er da dét, der er det afgørende, og dét der gør, at man har en god aften. At man føler sig godt tilpas, ikke?

Fordi jeg er så glad for den kjole, tænkte jeg, at jeg lige ville tippe jer om nogle lignende – hvor to af dem ovenikøbet er på tilbud. Desværre er lige præcis dén kjole, jeg fik, ikke længere på An Ounces hjemmeside, men den er en blanding af kjolen til venstre og kjolen i midten – langærmet med den struktur, som kjole i midten har. Jeg kan virkelig, virkelig anbefale de kjoler, så hvis I går og mangler en flot og “sikker” sort kjole, som I vil kunne hoppe i igen og igen, synes jeg bestemt ikke, at I skal tøve med at give én af An Ounces kjoler et forsøg.

Har I en favorit blandt de tre kjoler?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Share

2 comments on “AN OUNCES FANTASTISKE KJOLER

  1. Katrine Guldbæk
    04/02/2016 at 18:03

    De laver så smukke kjoler :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *