Anbefalinger,  Ferie,  Nye køb,  Shopping,  Skønhed

Anbefalelsesværdig Topcoat fra Poshé

 photo DSC_0055.jpg

Hej piger. Jeg håber, at I har det skønt! Lige nu sidder jeg på Kreta og nyder varmen – indlægget her er derfor planlagt. Inden jeg rejste afsted på ferie nåede jeg lige at lave et par enkelte indlæg til jer, som bliver udgivet imens jeg er på Kreta. 

Her er det første af mine få planlagte indlæg, som kort skal omhandle en særdeles anbefalelsesværdig topcoat fra mærket Poshé. Min veninde, Mette, anbefalede den for kort tid siden på sin blog, og jeg sprang med det samme forbi eBay, hvor hun havde bestilt sin, og bestilte en magen til – dét har jeg ikke fortrudt! Topcoaten holder i den grad, hvad den lover; “Super-fast drying”. Piger, denne her topcoat formår at gøre din neglelak knastør på under ét minut – jeg vil kalde lakken for et vidundermiddel for de af os, der ikke har tålmodighed til at sidde med strittende fingre, i hvad der føles som en evighed, for at vente på, at lakken tørre. Tidligere var det sjældent, at jeg ikke nåede at få et hak eller to i den lak jeg netop havde lagt på, på grund af min utålmodighed – hvilket var meget frustrerende! Men her er løsningen – Poshés topcoat, som kan købes lige her for lige omkring 50 kroner inkl. porto. Den kan som sagt varmt anbefales!

Jeg vil igen lige sige, at jeg i denne uge er uden Internet og derfor desværre ikke har mulighed for at udgive og kommentere kommentarer før på søndag, hvor jeg lander i Sydfrankrig – dér vil I blive bombarderet med feriestemningsbilleder! Jeg glæder mig. Hvis jeg på Kreta kommer i nærheden af Internet i ny og næ, vil jeg sikker poste feriebilleder på Instagram (@juliemonberg). Så I skal være velkomne til at følge med dér, der vil der muligvis være lidt mere liv end på bloggen her. Ha’ det skønt så længe!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *