Anmeldelser,  Ansigt & hud,  Skønhed

ANMELDELSE: DUOLAC KOSTTILSKUD MED MÆLKESYREBAKTERIER

DuolacGodmorgen fra mit lille hjemmekontor. Som jeg skrev her, har jeg været så heldig at få lov til at teste to forskellige produkter fra “Duolac – dit naturlige kosttilskud i hverdagen”. Kort fortalt er Duolac et kosttilskud med mælkesyrebakterier, som I kan læse lidt mere om i indlægget her, hvor I desuden stadig kan nå at deltage i konkurrencen om at vinde 2 x 2 produkter fra Duolac. De produkter, jeg har testet, og de produkter, I ligeledes kan vinde er: Duolac Daglig+ Vitalitet og Duolac Derma+ Plus. I det her indlægget vil jeg komme med en anmeldelse af produkterne og skrive om mine personlige erfaringer og oplevelser med produkterne.

HVORDAN INDTAGES PRODUKTERNE?

Både Duolac Daglig+ Vitalitet og Duolac Derma+ Plus er lette at indtage! Førstnævnte kommer i kapselform (se billede) med mælkesyrebakterier indvendigt – enten kan du sluge kapslen, som den er, eller åbne den og drysse det over din mad eller i en smoothie. Så hvis du ikke er vild med at skulle sluge kapslen er der altså et andet, nemt, alternativ. Personligt har jeg blot slugt kapslen med et glas vand hver dag efter min morgenmad – easy peasy. Duolac Derma+ Plus kommer i pulverform opbevaret i et lille rør, som I også kan se på billedet. Igen er der to muligheder; enten kan du drysse pulveret udover f.eks. din morgen-skyr eller i en smoothie, eller du kan vælge blot at hælde pulveret på tungen og skylle ned med et glas vand. Personligt har jeg oftest gjort det sidste, da jeg i hverdagen typisk ikke bruger meget tid på min morgenmad, og det derfor er let bare at skylle det ned i forbindelse med, at jeg også tager Duolac Daglig+ Vitalitet. Måske kan det lyde en smule ulækkert, men hvis man kan lide smagen af sød vanilje, så er det absolut intet problem blot at hælde det på tungen. Andre dage, som i dag, har jeg spist skyr med hindbær og Chia-frø og drysset mælkesyrebakterierne udover skyren – smagen er ikke gennemtrængende, men giver blot en svag vaniljesmag. Én ting, jeg dog bøvler lidt med, er at åbne røret. Jeg har flere gange forsøgt at rive toppe af med fingrene/neglene, men det lykkes desværre sjældent, så jeg skal have fat i en saks og klippe den op – ikke at det er vanvittigt bøvlet og at det er noget stort problem, men en nem og hurtig åbningsmekanisme, ville være endnu smartere og gøre det endnu lettere i en travl hverdag (:
Duolac DuolacVIRKER DUOLAC?

Duolac Daglig+ Vitalitet bidrager til opretholdelse af immunforsvarets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse. Men har jeg oplevet en effekt? Jeg har endnu ikke følt den store ændring ift. træthed og udmattelse, men jeg har en idé om, at det kan skyldes, at inden jeg begyndte på Duolac Daglig+ Vitalitet tog jeg Kräuterblut, på grund af lav blodprocent, som også mindsker træthed og udmattelse. Det stoppede jeg dog med ganske kort tid inden, at jeg påbegyndte mit daglige mælkesyrebakterie tilskud – så min teori er, at jeg i forvejen har været dækket godt ind med C-vitamin. Hvad jeg dog har kunne mærke er, at Duolac Daglig+ Vitalitet sætter godt gang i systemet og altså fordøjelsen, hvilket er yderst positivt (:

Duolac Derma+ Plus var det produkt, jeg var mest spændt på at afprøve, da det bidrager til vedligeholdelse af normal hud, og jeg jo desværre, som beskrevet her og her, døjer en del med dårlig og træls hud. Men har jeg oplevet en effekt? Jeg synes desværre, at det er en lille smule svært at sige om jeg kan se en decideret forbedring, men jeg vil alligevel mene, at jeg efter mit daglige indtag af Duolac Derma+ Plus har fornemmet en smule ændringer i min huds udseende. Om det er Duolac Derma+ Plus, der er årsag hertil har jeg svært ved at udtale mig 100% om. Den lille ændring jeg dog fornemmer, er, at min hud er blevet en smule mere glat og ensformig i overfladen, men jeg døjer desværre stadig med udbrud. Alligevel er jeg så relativt overbevist om, at effekten er på vej og min nysgerrighed er så stor, at jeg uden at blinke vil fortsætte med mit nu daglige tilskud af mælkesyrebakterier.

EN POSITIV OPLEVELSE

Generelt har oplevelsen med Duolacs kosttilskud med mælkesyrebakterier været en god oplevelse uden nogen form for negativ effekt. Jeg vil, som skrevet, fortsat holde fast i det daglige indtag og se om lidt ekstra tid gør en forskel på min hud. Hvis jeg begynder at mærke en markant forbedring i den nærmeste fremtid, vil jeg opdatere jer her på bloggen (:

Jeg håber, at I har kunne lide min (lange) anmeldelse og at I på baggrund af mine personlige erfaringer eventuelt skulle have lyst til at afprøve nogle af Duolacs produkter. Som jeg skrev indledningsvist, kan I læse lidt mere om Duolac og mælkesyrebakterier i mit tidligere indlæg lige her, hvor I også kan deltage i konkurrencen om 2 x Duolac Daglig+ Vitalitet og 2 x Duolac Derma+ Plus (vinderen trækkes d. 6. april). Skulle I have yderligere spørgsmål om produkterne, så vil jeg anbefale jer, at klikke forbi Duolacs hjemmeside, hvor I kan spørge en ekspert og få svar på alt om mælkesyrebakterier. Til sidst er der ikke andet at sige end #duolacsmile (:

God dag til jer alle sammen.

Produkterne er sponsoreret af Duolac. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *