ANTALYA, DANMARK & SYDFRANKRIG

Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til Antalya Rejse til AntalyaGod søndag, folkens. Nyder I weekenden og det skønne vejr? Vi havde en fuldstændig fortryllende dag i går – en dag, som I vil høre meget mere om på et senere tidspunkt!

JEG REJSER TIL SYDFRANKRIG

I dag drager jeg til København for i morgen tidlig at hoppe på flyet til Sydfrankrig. Min specialemakker og jeg skal tilbringe en uge i mine forældres hus i det sydfranske. Vi skal selvfølgelig bruge størstedelen af ugen på specialet, men samtidigt skal vi nyde solen, rødvin, god mad, en tur til Nice og bare nyde, at vi er i nogle skønne omgivelser. Det bliver herligt! Nu skal jeg lige have pakket min kuffert og nyde Jespers selskab i nogle timer, og så vender jeg snuden mod København senere i eftermiddag.

BILLEDSTORM FRA REJSEN TIL ANTALYA

Men inden da og inden, at min opmærksomhed vendes hundredeprocent mod det sydfranske skal I lige se lidt flere billeder fra vores dejlige ferie i Antalya. Det er et ret billedtungt indlæg, men jeg håber, at I vil suge stemningen til jer, og at I kan lide de farverige og stemningsfulde billeder. Det var en god, god ferie, som jeg altid vil tænke tilbage på og nyde, at vi havde sammen. Ha’ en fantastisk søndag, kære læsere – skal I ud i solen?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *