Anbefalinger

APP-anbefaling: A Beautiful Mess

 photo ABeautifulMess.jpg
 photo ABeautifulMess1.jpg photo ABeautifulMess2-1.jpg photo ABeautifulMess3.jpg

Hej til jer alle. Det er vidst første gang, at jeg laver en anbefaling af en APP her på bloggen, men efter at jeg er stødt på netop denne APP og er blevet ret begejstret for den, må jeg simpelthen dele den med jer. APP’en hedder “A Beautiful Mess” og er perfekt til at pifte billeder op med før de eventuelt postes på Instagram. Jeg er allerede ret afhængig! 

Desværre har jeg ladet mig høre, at “A Beautiful Mess” ikke er tilgængelig til Android – øv, men mon ikke, at der findes et godt alternativ? Hvis I kender til et alternativ kan I jo dele det i kommentarfeltet, så de af jer, der har Android også kan få glæde af en APP af denne type – fordi den er – efter min mening – ret god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *