Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

BABYSHOWER & MIG SOM BABY

Julie Monberg

Hej med jer folkens. Jeg har haft en hektisk, men god, weekend, og en ny uge er nu skudt i gang. Hvad med jer, har I haft en begivenhedsrig weekenden? I går var jeg til et fint, lyserødt babyshower for min søde veninde, Mette (hun blogger faktisk på Mette Vinther og Kageministeriet (hun er suveræn til bagværk)), der også venter sig. Det er i øvrigt fantastisk at have nogle veninder, at “følges med” i graviditeten – det gør bare oplevelsen endnu finere.

Til babyshoweret skulle vi hver især medbringe et babybillede af os selv, hvilket jo gjorde, at jeg måtte bladre mine forældres gamle billedealbums igennem. Dét var hyggeligt! Og jeg blev helt ærgerlig over, at vi i dag ikke dyrker fysiske billedealbums lidt mere. Jeg ved at én af mine veninder, er virkelig god til at få fremkaldt billeder og ordnet dem i albums – jeg har lyst til at begynde at gøre det samme; særligt når den lille kommer! Det er så fint at kunne bladre igennem særlige stunder og gode minder, og ja bare mindes.

Babybillederne blev brugt til en hyggelig lille underholdning, hvor Mette skulle gætte hvem, der var hvem. Det var faktisk en udfordring, men hun klarede det nu ret godt, og endte da også med at gætte at ovenstående billede er et billede af mini-mig. Hvad synes I? – kan man se, at det er mig? Selv synes jeg, det er en smule svært, men sådan er det måske ofte? Uanset hvad, så synes jeg nu, at jeg er ret sød, og særligt Jesper er ret imponeret over den stramme mås, haha. Man skulle jo tro, at jeg havde squattet en hel del op til den “fotosession”.

Når jeg ser på billeder af mig selv (og Jesper, selvfølgelig) som lille, kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at tænke på, hvordan vores egen lille pige kommer til at se ud – om hun kommer til at ligne mig eller Jesper mest, eller om hun bliver en god blanding af os begge to. Det er helt vildt at tænke på, at vi er i gang med at føre vores gener videre, og at vi, inden året er omme, bliver beriget med en lille trold, der er skabt af os. Ultra sukkersødt, men det er en helt vild og stadig lidt uvirkelig tanke, selvom jeg i skrivende stund smiler over små spark, der jo netop er beviset på, at hun er der <3

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *