BAMBUS SERVICE TIL DE MINDSTE

Bambus service Bambus service Bambus service

Go’ formiddag ladies. Her kommer et hurtigt tip til jer med små børn eller jer, der mangler en sød babyshowergave eller lignende ♡ I går da jeg var i Søstrene Grene og købe silkebånd til årets julegaveindpakning, faldt jeg også over det her fine bambus service til de mindste. Det var jeg nødt til at have med hjem til Frida! Hvor fint er det ikke lige?

Ikke nok med at det er virkelig sødt i designet, så er det som nævnt også lavet af bambusfibre, der er et slidtstærkt materiale, der er let nedbrydeligt og miljøvenligt. Tilmed kom jeg kun af med 70 kroner for det hele; tallerken, skål, kop og bestik. What’s not to like?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Bambus service Bambus service

Share

2 comments on “BAMBUS SERVICE TIL DE MINDSTE

 1. kathrine johansen
  07/11/2017 at 11:09

  Man kan få så meget sødt og dejligt til de små, glæder mig til jeg får min egen at skal forkæle! <3

  Hav en helt fantastisk tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Julie Monberg
   07/11/2017 at 11:52

   Ja, det kan man virkelig. Det er svært at holde sig tilbage ;)
   Det kan jeg godt forstå – det kan du også roligt glæde dig til! <3

   Tak - du må også have en dejlig dag (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.