Babyhulen,  Hverdag & eventyr

BARSEL & 25 DAGE TIL TERMIN

Babytøj

Hej med jer. I dag er jeg gået på barsel og jeg tænkte derfor, at det var passende med en lille update på min graviditet. Der er kun 25 dage til termin og det er både fuldstændig fantastisk og også lidt skræmmende. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var nervøs for fødslen, fordi det er jeg altså en smule. Mest af alt fordi en fødsel er så uforudsigelig og samtidigt fordi jeg jo ikke aner, hvad det egentlig er, før jeg står i midt i det. Jeg føler mig dog nogenlunde “forberedt”, forstået på den måde, at jeg har suget til mig af fødselsberetninger, deltaget i fødselsforberedelse og læst en stor del af Anja Bays bog “Smertefri fødsel” (resten tænker jeg at få læst én af de nærmeste dage). Øvelse af Anja Bays metoder har jeg dog – indrømmet og desværre – ikke været flittig til, men bogen har sat gang i en masse tanker om fødslen og forløbet, og jeg krydser, trods den manglende øvelse, fingre for, at jeg kan tage en del af hendes fødselstilgang med mig, når det går løs. Og så finder jeg virkelig ro i, at jeg har Jesper ved min side under forløbet – der er ingen tvivl om, at han bliver verdens bedste støtte!

Det er stadig surrealistisk, at vi indenfor ganske kort tid skal møde vores lille datter. Men hold nu op hvor jeg glæder mig. Det er jo, uden tvivl, det største, der nogensinde kommer til at ske for os, og selvom jeg selvfølgelig ved, at det bliver en kæmpe omvæltning og til tider superhårdt, så kan jeg ikke vente med at tage hul på det eventyr, vi har foran os.

Det har givet mig så meget ro, at rammerne for vores nye familie er på plads. Vi har fundet os virkelig godt til rette i vores nye hus, Villa Athene, og her er simpelthen så fantastisk. Jeg er sikker på, at det bliver det bedst tænkelige hjem for vores datter og vores familie. Jeg glædes så meget over, at vi har fået plads, luft og lidt mere privatliv, og over, at vi f.eks. kan stille barnevognen ud på terrassen, hvor der hverken er støjende eller utrygt, men derimod roligt og trygt.

REDEBYGGERI

I weekenden fik jeg vasket det meste af babytøjet, sengetøjet og stakken af stofbleer, og skal bruge de næste par dage på at få et overblik over, hvad vi mangler. Tingene går i lidt af et snegletempo, simpelthen fordi min krop er træt! Megatræt! Og fordi plukveerne efterhånden er ret hæmmende. Heldigvis er der nogenlunde med tid endnu, og hvis den lille trold skulle ske, at melde sin ankomst noget før, så er jeg sikker på, at vi også klarer det.

Nu vil jeg lave mig en kop te, knække lidt chokolade, smække mine væskefyldte og ømme ben og fødder op, se et afsnit af “Bloodline” på Netflix, og nyde at barslen for alvor er gået i gang. Det er en vanvittig tid, vi har foran os og jeg siger jer, at det er hundrede gange bedre end juleaften!

Er I nogle gravide derude, der også er ved at gøre klar til en lille ny? Hvornår har I i så fald termin? Og hvilke tanker gør I jer om fødslen – er I spændte, nervøse, skrækslagne eller rolige?

Forresten beklager jeg, at jeg endnu ikke rigtig har fået delt nogle billeder af vores nye hjem her på bloggen, men I kan se en masse på Instagram (@juliemonberg), hvis I er nysgerrige (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Gravid

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *