BIKINI: VICTORIA’S SECRET

Victoria's Secret bikini


Source: Victoria’s Secret.


Godaften piger. Har I haft en dejlig weekend? Min har været skøn – budt på en masse familietid, afslapning, god mad (inklusiv sushi) og hygge. Men som altid er tiden fløjet afsted og i morgen er det igen mandag.

FERIEDESTINATIONER I PÅSKEN – FORSLAG?

Heldigvis kan jeg se frem til tiden omkring påske, hvor Jesper og jeg planlægger at hoppe på en afbudsrejse. Vi trænger til at komme væk, mærke solen og koble fra. I denne omgang er destinationen ikke altafgørende – vi ønsker bare sol, varme og en smule luksus. Jeg krydser virkelig fingre for, at vi kan være heldig at finde en god afbudsrejse! Kan I anbefale nogle gode feriedestinationer i slutningen af marts/starten af april?

NY BIKINI

I forbindelse med ferien er jeg begyndt at kigge lidt efter en ny bikini – det er vidst på tiden, hvis jeg skal nå at modtage en med posten. Er en ny bikini ikke næsten et must, når man skal på ferie? Jeg startede med at kigge på Victoria’s Secret. Jeg er helt vild med bikinierne derfra og har tidligere haft bikinier derfra. Jeg tvivler dog lidt på, at jeg kan nå at modtage en bestilling. Men uanset hvad ville jeg ønske, at jeg kunne hoppe i én (eller flere) af dem ovenfor. Flere af dem er på én gang feminine, sporty og klassiske – efter min mening en god kombination.

Hvad synes I om bikinierne?

Share

2 comments on “BIKINI: VICTORIA’S SECRET

 1. Pernille
  22/03/2015 at 16:25

  Jeg har lige været i Israel, i feriebyen Tel Aviv.
  Jeg er meget positivt overrasket over landet, og vi mærkede ingenting til nogen form for konflikt. Folket er ekstremt søde, maden er god og vejret er dejligt – allerede på denne årstid.
  Det er dejligt at komme lidt væk, håber i finder en rejse.

  • Julie Monberg
   22/03/2015 at 17:53

   Hej Pernille. Tusinde tak for dit gode forslag. Vi vil helt sikkert se nærmere på Tel Aviv. Det er nemlig rigtig dejligt, at komme lidt væk – så jeg krydser også fingre for, at vi finder noget (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *