Ferie,  Tankemylder

Billeder fra det sydfranske og snak om en endt ferie

Hej med jer. Har I en god weekend? Jeg håber, at I nyder den i fulde drag. For os er det desværre snart tid til at vende snuden mod Danmark – det er kun halvdelen af os der skal hjem i denne omgang. Min far, morfar og min fars bedste ven bliver hernede i endnu en uge for at arbejde (huset hernede er jo et stort renoveringsprojekt). Jeg ville ønske, at vi andre havde mulighed for at blive her sammen med dem – jeg tror ikke rigtig, at der er nogen af os, der har lyst til at skulle hjem, og da særligt ikke, når de tre heldige mænd har endnu en god ugen foran sig (de kan heldigvis godt lide renoveringsprojektet og dét arbejde det medfører – bare de holder nok øl-pauser, så er de tilfredse). 

Tiden hernede er, som altid, gået alt, alt for stærkt! Jeg føler lige, at vi er ankommet, og jeg har slet ikke nået alt det, som jeg havde i tankerne, at jeg skulle nå. Sådan er det som regel altid. Men jeg har nydt ferien helt vildt meget – jeg ville bare ønske, at den var lidt længere. Sådan er det som regel også altid (-: Men jeg skal ikke klage; vi er heldige, at vi har kunne tage afsted i denne her uge. Nu glæder jeg mig bare til, at vi igen skal herned (desværre er der lang tid til næste gang) – jeg får aldrig nok af stedet! Her er fantastisk og jeg føler mig så godt tilpas i omgivelserne.

Jeg har tre billedindlæg med billeder fra den sidste uge klar til jer, og her får I det første af de tre – en stak stemningsbilleder fra nærområdet! Jeg håber, at I kan lide dem, og at I kan mærke bare lidt af den sydfranske stemning, som jeg elsker.

Nu vil jeg nyde de sidste timer, inden vi om små tre timer sætter os i bilen og kører mod motorvejen. Vi satser på at lande i Danmark omkring middagstid i morgen, og jeg ser særligt frem til én ting; nemlig at se dét afsnit af Broen II, der blev sendt sidste søndag, og i morgen aften se det nye afsnit i fjernsynet. Følger I med i Broen II? God lørdag alle sammen.

2 Comments

 • Nanna Says

  Simpelthen de skønneste omgivelser! Kan egentlig godt forstå, at du helst ikke vil hjem derfra :-)
  Det er sjovt, hvordan det sidste billede ligeså godt kunne være taget herhjemme i Danmarks efterår.

  • Julie

   Ja, det er virkelig de mest fantastiske omgivelser, og det er så trist at være hjemme i det kedelige, danske efterårsvejr med blæst og regn. Selvom der nu også er noget hyggeligt over det vejr (heldigvis!) (-:

   Ja, du har helt ret – det kunne lige så vel have været et efterårsbillede fra Danmark (-: Forskellen er bare temperaturen, som desværre ikke kan gengives på billederne, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *