Ferie,  Tankemylder

Billeder fra vores dag i Nice

Hej, hej. Jeg har desværre døjet en del med hovedpine i dag (det skyldes nok søvnmangel på grund af den lange køretur), og derfor bliver det kun et kort hej herfra. I skal ikke snydes for andet billedindlæg med billeder fra det sydfranske, som jeg i mit forrige indlæg skrev, at I ville få senere i dag. Derfor kommer det her – denne gang med en masse billeder fra Nice. Mine forældres hus ligger små tre kvarter fra Nice, og derfor er en tur dertil nærmest et must hver gang vi er i det sydfranske. Hvad der også er et must, er, at jeg mindst én gang skal have muslinger – uhm!

Jeg elsker Nice – den smukke blå kyst, de små hyggelige gader, butikkerne, stemningen, de farverige huse osv.. Har I besøgt Nice? Hvis ikke, så kan jeg virkelig anbefale jer det – byen er i den grad et besøg værd! Jeg har efterhånden været der rigtig mange gange, men jeg kender langt fra til alt hvad der er værd at se i byen – hvis I har nogle gode anbefalinger, må I meget gerne give dem videre (-:

Nu vil jeg lave en kop te til min kæreste og jeg, knække lidt chokolade og ligge mig til rette til aftenens afsnit af Broen II. Derefter er det vidste sengetid, så vi kan få indhentet noget af al den søvn vi mangler – i morgen kalder hverdagen for både mit og Jespers vedkommende. I ønskes alle en rigtig god søndag aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *