Bloggen

Bloganbefaling

Den anden dag modtog jeg en skøn kommentar – nemlig en kommentar fra Kristina Young fra bloggen “Sort Nuance“, der skrev, at hun havde lavet en bloganbefaling af min blog. I bloganbefalingen har hun skrevet disse søde ord:
Hvis der er noget jeg elsker er det små fantastiske blogs. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ka ikke overskue de der store blogs, og det er sjældent jeg følger blogs der har virkelig mange followers. 

Selvom jeg ikke har lyst til at dele min guldmine af en blog, så gør jeg det alligevel. For den er simpelthen for fantastisk til at være helt skjult. Bloggen er en klassisk sort/hvid blog, med polyvores af urimelige dyre ønsker og smukke billeder. Jeg blev allerførst fanget af hendes alt for lækre header. En header betyder meget for mig, hvis den er sjusket lukker jeg siden ned. Koldt ja. Se hendes blog her. Hun har desuden opskriften på en lækker efterårssuppe, som jeg helt klart skal prøve.

Jeg bliver virkelig rørt og glad over, at en person, som jeg i realiteten slet ikke kender, gider bruge tid på at skrive så flotte ord om min blog. Kristina, tusinde, tusinde tak! I kan se bloganbefalingen lige her – indlægget har forresten titlen: “A Blog I Love: Julie”; kan man blive andet end glad?

4 Comments

  • Line P.

    Kan kun tilslutte mig hvad begge piger skriver! Har først (gen)fundet din blog idag, men har allerede været igennem tidligere opslag ;-) derudover må jeg sige at det var et glædeligt gensyn, da jeg er overbevist om, at jeg for år tilbage med begejstring har fulgt dig på en anden blog.. Kan det passe?

    • Julie

      Tusinde tak, Line – hvor er det bare dejligt at høre! Fedt at du har genfundet min blog – håber du vil følge med her (: Det kan nemlig nemt passe, at du har fulgt mig på en anden blog for år tilbage – dengang skrev jeg på bloggen “Julie Monberg” (: Velkommen tilbage! Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *