BØGER, DU BØR LÆSE I DIN FERIE

Sommerferielæsning


| Billeder af bogomslag fra SAXO |


I forlængelse af mit forrige indlæg, hvor jeg skrev om vores (ændrede) sommerferieplaner, synes jeg, det er passende at give mit bud på god sommerferielæsning. Sommerferien er vel egentlig også allerede godt igang for flere af jer? Gode bøger og tid til netop at fordybe sig i fængende bøger er for mig lig med sommerferie og ferie generelt – og det er altså uanset om ferien skal holdes et sted i det varme Asien, det farverige Sydfrankrig eller i det idylliske Danmark (:

Bøgerne “Glimt af håb”, “Sommeren jeg mødte dig”, “Stillidsen” og “Pigen uden navn” har jeg endnu til gode at læse, og den sidste, “Gøgens kalden” af Robert Galbraith, er jeg i gang med – det virker til at være en ret gribende krimi. Og det fede er, at der er to efterfølgere; “Silkeorm” og “Ondskabens høst”. Når krimiserien er slugt er jeg sikker på, at jeg slet ikke kan vente med, at gribe fat i og fordybe mig i de andre fire romaner. De virker alle fire, som bøger, hvor universerne overtager, og omverden og tiden glemmes. Lige akkurat dén type bøger skal læses i ferietiden – det er her, hvor vi har tid og lov til at fordrive en hel dag med læsning og sluge den ene side efter den anden. Yes!

Lad mig endelig høre om I har fået lyst til at læse nogle af de fem bøger, og om I med glæde eller skuffelse måske allerede har læst nogle af bøgerne – hvilken oplevelse har bøgerne givet jer? Og hvilke bøger vil I anbefale som årets sommerferielæsning? Jeg synes, at gode læseoplevelser findes ved at høre om andres læseoplevelser (: God sommer og god læselyst!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

7 comments on “BØGER, DU BØR LÆSE I DIN FERIE

 1. Lisbeth
  29/06/2016 at 13:07

  Uh, jeg glæder mig også til at læse “Robert Galbraiths” bøger denne sommer. Ren og skær spænding! :D

  Pigen Uden Navn lyder altså også virkelig spændende. Har (utroligt nok) ikke rigtigt hørt om den før, men tror da helt sikkert jeg vil holde øje med den :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg
   29/06/2016 at 13:21

   Ja, ‘Pigen uden navn’ lyder simpelthen så spændende! Jeg havde heller ikke hørt om den før, at jeg blev præsenteret for den igennem Gyldendals Bogklub, og endte med at købe den. Så nu har jeg den heldigvis liggende … jeg kan dog næsten ikke lade den ligge. Men jeg må hellere færdiggøre Robert Galbraith-krimmierne inden (: Jeg har fået et godt førstehåndsindtryk af krimiserien, så jeg vil mene, at du godt kan glæde dig til at læse dem (:

 2. Line
  29/06/2016 at 19:51

  Lækkert med nogle anbefalinger. Jeg har ikke læst nogle af bøgerne. Jeg er i gang med “Alt det lys vi ikke ser”, og den virker super god og rigtig velskrevet :-)

  /Line

  • Julie Monberg
   01/07/2016 at 11:14

   Jeg har virkelig også hørt meget godt om “Alt det lys vi ikke ser” – den må jeg også læse en dag!
   Jeg er glad for, at du kan lide anbefalingerne og at de måske kan inspirere lidt til din næste læseoplevelse (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.