Bolig,  Ønsker

Bolig: POLKA + Nynne Rosenvinge

Source: POLKA.
Hej med jer. Jeg må virkelig anbefale jer, at kigge forbi “POLKA” – det er en fantastisk lille webshop, der i øvrigt har en fysisk butik i København. For os der ikke bor nær København er det fedt, at butikken også har en webshop. Jeg har netop fået øjnene op for “POLKA“, og jeg må sige, at der er mange lækre ting at finde på den shop – blandt andet disse virkelig smukke plakater fra Nynne Rosenvinge. Jeg synes de er så yndige og fine, og jeg er vildt fristet til at bestille én hjem; jeg hælder mest til den gule udgave – hvad siger I? Er de ikke flotte?

Faktisk tror jeg, at det er én af de første gange jeg viser boligtilbehør her på bloggen. Min interesse for netop dét område har altid været der, men den er voksende, og jeg tror godt, at jeg kan love jer, at det ikke er sidste gang jeg præsenterer indlæg med boligtilbehør/-inspiration osv.. Det håber jeg er et emne I vil tage godt imod. 

Hvor finder I boliginspiration og har I en interesse for boligindretning?

One Comment

  • Sofies closet

    Jeg har interesse for boligindretning, ja, men på den måde at jeg gerne vil bo lækkert, og ikke sådan at jeg sidder og surfer rundt efter nye muligheder at indrette på, da jeg egentlig er tilfreds med sådan, som vi har det nu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *