Ferie,  Ønsker,  Tankemylder

Bolig: Retro i køkkenet

Godformiddag piger. Jeg hører, at der er et voldsomt uvejr i Danmark – jeg håber, at I har mulighed for at gemme jer indenfor og nyde dén stemning der skabes, når regnen pisker mod ruderne. Her i det sydfranske er vejret eminent – vi går i shorts og solbader. Hvem havde troet det? Jeg nyder det! Lige nu sidder jeg dog under dynen og nyder en lang morgen, hvor dét eneste jeg skal tænke på er, at balancere med en kop varm kaffe i hånden, læse blogs og drømme. 

Hvad jeg drømmer om lige nu, er disse to køkkenmaskiner – hhv. en KitchenAid og en Nespresso kaffemaskine. Indtil min kæreste og jeg flytter i en større lejlighed, hvor der er mere bordplads i køkkenet, må det dog blive ved drømmene – men på min ønskeseddel dét er de nu alligevel!

Nu kalder terrassen og studiebøgerne, og min lange morgen må slutte her. Hvilket er helt okay, når min næste destination er “solterrassen” – i mine øjne et helt okay, at studere (-; God dag, folkens!

Hvad drømmer I om?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *