Bolig,  Boliginspiration,  Interiør

BOLIGINSPIRATION

BOLIGINSPIRATION


Tæppe fra Rug Solid, Urtepotter + stativ fra Menu, Tallerken fra Serax, Højtaler fra Kreafunk, Plakat fra Seventy Tree, Lamper fra Normann Cph, Kurve fra House Doctor, Fad fra Menu, Reol fra House Doctor, Glaskrukker fra Normann Cph.


Søndag er en dag, hvor man (ofte) smækker benene op og bare nyder den sidste dag i weekenden og får ladet godt op til den kommende uge. Og søndag er derfor en perfekt dag til inspirationssøgning og webshopperi. Derfor har jeg brugt lidt tid på at samle en boliginspirationscollage til jer. Jeg synes, at der er så mange fine ting at finde på diverse interiørsider i den her tid – og i dag faldt mit blik særligt på de flotte urtepotter (med stativ) fra Menu. Det er en god og fin måde, at kunne få sine planter lidt op i højden på, hvis man vil have nogle mindre planter til at stå andre steder end i vindueskarmen – synes I, at de er lige så fine, som jeg synes?

Har I nogle boligfavoritter på collagen? Nu vil jeg tage Jesper under armen og gå en lang tur i det dejlige (blæsende) vejr. Måske med en kop kaffe i hånden. Jeg håber, at I har en skøn søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *