Bolig,  Interiør,  Tankemylder

Boligtilbehør til drømmestuen

Source: Luxo Living, Trip Trap, Normann Copenhagen og Stilleben.

Hej med jer. Jeg var til årets første julefrokost i går og det bøder jeg en lille smule for i dag. Heldigvis er min dag skemafri, og jeg har tilladt mig selv at sidde i sofaen og lave absolut ingenting, indtil jeg senere i dag får besøg af en veninde. Derfor nyder jeg at kunne bruge tiden på at blogge lidt, og hvilket indlæg er mere oplagt end et “boligtilbehørs-indlæg”, nu hvor jeg tidligere lavede et indlæg om min drømmestue med fokus på selve møbleringen? Indlægget sikrede mig en plads blandt de 10 finalister i BoShops bloggerkonkurrence, hvor vinderen vinder et gavekort på 20.000 kroner til BoShop. Jeg har allerede fået en del stemmer og er lige nu så priviligeret, at jeg ligger på en førsteplads – det er jeg meget begejstret og spændt over, og jeg krydser fingre for, at jeg kan være heldig at beholde førertrøjen – men jeg er ved at blive overhalet indenom …

Derfor vil jeg blive så glad hvis I kan lide mit indlæg om min drømmestue med møbler fra BoShop (læs indlægget her), og vil sætte jeres stemme på mig. Hver og én stemme tæller, og jeg bliver så glad for støtten.


Noget af det boligtilbehør, som jeg ville elske at kunne tilføre til min drømmestue, er dette. Jeg synes der findes så meget flot boligtilbehør og jeg kan bruge timer på at kigge på både boligblogs og boligtilbehørsshops. Jeg er netop faldet over “Luxo Living” – den kan virkelig anbefales! Hvad drømmer I om at tilføje til jeres stue?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *