Bloggen,  Bolig,  Interiør,  Shopping

BoShop-bestilling – yay!

Jeg var jo den heldige vinder af BoShops bloggerkonkurrence, der blev afgjort for lige knap tre uger siden. Jeg vandt 20.000 kroner til BoShop, og blev allerede da jeg lavede konkurrence-indlægget forelsket i stofsofaen “Match XL” fra mærket Kvadra i farven karrygul. Da min kæreste og jeg for nogle weekender siden besøgte BoShops butik i Århus (som i øvrigt var en rigtig god oplevelse) blev jeg kun positivt overrasket over sofaen – og jeg blev endnu mere betaget af den!

Dét at beslutte hvad pengene skulle bruges til har været en fælles beslutning mellem min kæreste og jeg, da vi jo bor sammen. Vi har snakket om rigtig mange forskellige muligheder og haft forskellige ideer i spil, men heldigvis var vi ikke et sekund i tvivl, da vi først så sofaen i BoShop-butikken. Derfor jeg har bestilt lige netop den sofa der ses på billederne her – den er hundrede gange flottere i virkeligheden, og er af det lækreste, bløde uld.

Selvom vi ikke var i tvivl om, at det skulle være netop dén sofa, som pengene skulle bruges på, diskuterede vi i lang tid om vi skulle vælge den i mørkegrå, som jo er en sikker farve, eller om vi skulle være lidt mere vovede og springe ud i den karrygule. Vi endte med den karrygule – det er vildt, men jeg er meget glad for beslutningen.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at modtage sofaen i starten af februar, og slænge mig på den. I øvrigt bliver sofaen så fin i kombination med vores nye mørkegrå bamsestol (se indlægget jeg har skrevet om den lige her), der ligesom sofaen er et forholdsvist tungt møbel i uld.

Igen vil jeg sige, at jeg er så beæret over og taknemmelig for, at jeg – med jeres støtte – endte med at vinde konkurrencen og de 20.000 kroner. Som studerende, med et ganske lille SU-budget, var det en fuldstændig vanvittig oplevelse at kunne bestille så dyrt et møbel – jeg er meget, meget glad! Tusinde tak. Jeg lover jer, at vise jer billeder så snart vi modtager sofaen (-:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *