Ferie,  Skønhed,  Tankemylder

Bye bye Denmark

 photo DSC_0039.jpg

Godmorgen. Først, tusinde tak for de søde kommentarer til min videoblog – det er skønt, at I tog så godt imod den. Det giver mig blod på tanden til at lave endnu flere videoblogs, så det kan I roligt regne med, at I vil få i fremtiden.

Indlægget her er planlagt, da jeg netop har sat mig tilrette i flyet mod Kreta. Nu venter fire ugers ferie og varme i syden mig, og jeg kunne ikke glæde mig mere. Jeg ser så meget frem til at slappe fuldstændig af, geare helt ned, ligge ved poolen/stranden, drikke drinks, være i godt selskab, se på smuk natur, spise lækker mad, læse en god bog, og alt andet, som en god ferie indeholder. Desuden glæder jeg mig til at lakere mine negle i flotte farver – ovenstående billede viser de neglelakker, som jeg har medbragt på min ferie. Alle farverne bliver skønne til sommerbrune hænder! Har I en favorit?

Den næste uges tid vil det desværre være begrænset med indlæg her på bloggen, da jeg ikke har nået at planlægge særlig mange indlæg til jer og jeg ikke har Internetadgang i den kommende uge. Det betyder desværre også, at jeg ikke har mulighed for at udgive eller kommentere kommentarer. Men om en uge – og altså de sidste tre uger, som jeg tilbringer i Sydfrankrig – vil I jævnligt blive opdateret med stemningsbilleder og andet fra min ferie, og jeg glæder mig til at “tage bloggen/jer med på ferie”. Jeg håber, at I er interesserede i at følge lidt med på min ferie og suge en masse sydlandsk stemning til jer. I må have det fantastisk og nyde vejret (om det er i udlandet eller i Danmark) til vi igen “ses” på bloggen. Ha’ det godt så længe, piger!

Hvis jeg på Kreta kommer i nærheden af Internet i ny og næ, vil jeg sikker poste feriebilleder på Instagram (@juliemonberg). Så I skal være velkomne til at følge med dér, der vil der muligvis være lidt mere liv end på bloggen her.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *