Konkurrence,  Trends

CASEAPP: KONKURRENCE + RABATKODE

Caseapp Caseapp

Hej med jer, og glædelig 11. december. Min MAC og min iPhone er de produkter, jeg bruger allermest, og derfor synes jeg det er en fornøjelse at kunne give dem lidt nyt liv i ny og næ. Tilbage i september fik jeg lov til at designe mit eget MAC-skin og iPhone cover hos Caseapp (læs om det her) – en oplevelse, jeg var virkelig glad for.

ET GODT JULEGAVETIP

Nu har jeg været så heldig, at Caseapp igen har givet mig lov til at shine min MAC og iPhone op. Denne gang valgte jeg dog at benytte mig af nogle af deres standarddesigns i stedet for at designe produkterne selv. Caseapp tilbyder nemlig en masse fine designs – blandt andet dette marmordesign, der er svagt rosa. Jeg er ikke en typisk lyserød pige, men der var ét eller andet ved designet her, som fangede mig. Og jeg er så glad for det! Imodsætning til det design, jeg designede sidste gang, så er dette lyst og “blødt”, og det kan jeg godt lide.

I øvrigt vil et produkt fra Caseapp eller et gavekort til hjemmesiden være en ret god gaveidé, hvis I ikke ved, hvad I skal forære jeres søster, fætter, veninde eller en helt fjerde person i julegave. Hvis I overvejer at forære en person, I holder af, en julegave fra Caseapp, så synes jeg, at I fortsat skal læse med (:

Caseapp

Da Caseapp spurgte, om jeg ville indgå et julesamarbejde med dem, svarede jeg selvfølgelig ja – det er december og I skal forkæles så meget, som det nu er muligt! Som I ved, har jeg min adventskalender kørende, hvor jeg hver søndag i advent afholder en konkurrence (lige nu – og indtil på søndag – kan I f.eks. deltage i konkurrencen om en lædertaske fra MARKBERG), men her kommer altså en bonus-julekonkurrence.

VIND ET GAVEKORT TIL CASEAPP

I samarbejde med Caseapp udlodder jeg nemlig ét gavekort til Caseapp på 300 kroner, så I kan købe enten et skin til jeres computer eller et iPhone cover. Yay!

Alt I skal gøre for at deltage i lodtrækningen om gavekortet er:

 • Skriv en kommentar i kommentarfeltet, hvor I fortæller mig hvad jeres største julegaveønske er?
 • Følg bloggen på Bloglovin’ her og/eller Facebook her.

Konkurrencen kører over weekenden, og vinderen trækkes derfor allerede på mandag d. 14. december 2015. Så skynd jer at deltag, hvis I vil vinde et gavekort til jer selv eller til én I holder af. Den heldige vinder kontaktes pr. mail og får ligeledes tilsendt koden til gavekortet pr. mail.

20% JULERABAT HOS CASEAPP

Som en ekstra julebonus har jeg fået lov til at dele en rabatkode på 20% til Caseapp med jer. Ved brug af koden JULIE20 får I derfor 20% på jeres køb på hjemmesiden. Koden er gældende til d. 15. december 2015, og derfor perfekt at bruge i forbindelse med julegavekøb. Glædelig jul og god shopping!

KONKURRENCEN ER SLUT

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den anden låge er åben, og I kan vinde en smuk lædertaske fra MARKBERG. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Indlægget er sponsoreret

Caseapp Caseapp

30 Comments

 • Tine Clausen

  Mit største juleønske er at der kommer sne! Jeg ELSKER snevejr, og jeg mener at det hører med til juleaften, så jeg krydser fingre :-)))

 • Pernille

  Mit største juleønske er en fredelig, hyggelig ikke-stressende jul. Af de materielle ting står et par Sofie Schnoor højt på listen :-)

 • Ida B

  Mit største julegaveønske er kvalitetstid med dem jeg elsker. 100% nærvær, tid til kram og kys, at lytte og fortælle – og så med en kop varm kakao i hånden :-)

 • pia sroka

  Mit største juleønske er at vi får en hvid jul i år, bare en lille smule sne,det er så hyggeligt med en hvid jul. :)

 • Helle

  Mit største juleønskerne var at få et job efter at have gået ledig i 3 måneder som nyuddannet – det lykkedes og jeg starter op d. 21/12! Derfor er mit største juleønskerne nu at få nogle hyggelige dage mellem arbejdsopstart med min kæreste og familie :-)

 • Miatilda A.

  Mit største materiele juleønske er en halsring, eller en MIELKO ring. Men, jeg er vist ikke helt på gave med nogen, i det omfang, så jeg må hellere fokusere på det mindre materiele. Og det er nogle dage sammen med manden i mit liv – tid til at være der for hinanden, og finde hinanden.
  Resten af min (luksuslange) ferie skal bruges på at kysse på min unge, i det omfang han gider, og hygge/spise/sove/læse.
  Gotta love.. <3
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Camilla Kirstine

  Mit største juleønske er uden tvivl at jeg i det næste år vil være så meget sammen med min nevø som muligt og følge med i hans udvikling.

 • Natascha Sørensen

  Mit største ønske til jul, ville være (ret så heldigt med denne konkurrence) at vinde et case til min nye MacBook – den kommer med frem og tilbage til gymnasiet hver evig eneste dag, og desværre har den allerede fået en del skrammer – mors hjerte her bløder :(
  Derfor ville det være fantastisk at vinde denne skønne konkurrence!

 • Frederikke S.

  Mit største juleønske må nok være en Mason Pearson børste, har kigget efter den i såå lang tid!! :)

 • Camille

  Tak for en skøn blog og for muligheden for at deltage i denne konkurrence.
  Mit største ønske i år er at fejre jul med hele min familie.

 • Ditte

  Nu er det ikke fordi jeg føler jeg mangler noget i mit liv, så har det lidt svært med at komme med juleønsker der går udover “hvid jul” og så videre, MEN! Ville bestemt ikke blive ked af at få nogle rejser! Elsker at rejse, det er min absolut yndlingsbeskæftigelse, og er egentligt ikke kræsen med hvor turen skal gå til. Dog har jeg en lille drøm om at komme til Færøerne igen her til sommer, så måske en tur derop! :)

 • Rose Talbo

  Det lyder måske lidt tamt, men mit største ønske i år er enten en riskoger eller en highspeed-blender haha! Jeg er lige flyttet ud og må nu undvære mine forældres :(

 • Camilla A

  Fed præmie!
  Jeg mit største ønske i år er en ny cykel, men jeg tvivler på, at den ligger under træet. :-)

 • Lea Thomsen

  Mit største ønske i år er roskilde festival gaverkort, så jeg kan købe mig en billet til ros16- det kunne være så fed!
  Krydser fingre for at vinde XX

 • Rikke M

  Min kæreste og jeg skal i år være jule-værter, og jeg ønsker SÅ inderligt at alt kommer til at lykkes. Det er lige fra juletræets pynt, borddækningen og ikke mindst julemaden. Selvom det “bare” er for familien, ønsker jeg at ALT ned i mindste detalje bliver “perfekt”.
  Glædelig december kære Julie!

 • Lisa Hansen

  Super lækker præmie! Mit største ønske til jul er en naked palette, og eller bare en dejlig jul med familien. God jul. :)

 • Alberte

  Mit største juleønske var at få fri fra arbejde så jeg kunne komme hjem til Jylland. Det gik heldigvis i opfyldelse :)

 • Tina H

  Mit største ønske er, at jeg havde en eksamensfri jul. Men det kan ikke lade sig gøre. Så i stedet ønsker jeg mig et par nye løbesko :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *