Anmeldelser,  Konkurrence

CASEAPP: KONKURRENCE & RABATKODE

Caseapp

Hvis I har læst mit forrige indlæg, har I også læst, hvordan jeg i går blev forkælet i allerhøjeste grad. Nu er det jeres tur til også at blive forkælet! Yay. Det her indlæg har været længe undervejs, men nu er det her endelig og jeg har glædet mig rigtig meget til at dele det med jer. Jeg har været så heldig at få to produkter fra Caseapp foræret – hhv. et skin til min MacBook og et iPhonecover. Det fedeste er, at jeg selv kunne designe delene, og på den måde få lige netop dét udtryk, jeg ønskede.

MIT PERSONLIGE CASEAPP-DESIGN

Jeg synes, at marmor er ret fantastisk, men også noget vi efterhånden ser ret ofte (forståeligt nok!). Jeg ønskede dog, at lave et design, der var en smule mere personligt, men som alligevel havde et marmorlignende udtryk. Derfor tog jeg, på en gåtur i det sydfranske, et billede af en rustik klippevæg, som viste sig, at gøre det rigtig godt i sort/hvid med høj kontrast. Jeg fik den ønskede marmor-effekt frem og formåede samtidigt at gøre de to Caseapp-dele lidt mere personlige. Klippevæggen minder mig om alle vores dejlige ferier i det sydfranske og giver samtidigt et mere råt udtryk end en finere marmoroverflade, hvilket passer bedre til min personlige stil. Alt i alt er jeg ret glad for resultatet!

KVALITETEN AF PRODUKTERNE FRA CASEAPP

Kvaliteten af de to produkter er desuden rigtig god. Jeg er ret vild med overfladen på både skin og cover. Coveret er blødt og mat, og sidder rigtig godt på min iPhone. Overfladen på min MacBooks skin er hård og en smule ru, hvilket i min optik kun er godt. Det vidner helt klart om, at det gør et godt og beskyttende job. Jeg er bestemt tilfreds.

Mini monstera Caseapp

Nu kommer vi til det fedeste af det hele! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort på 300 kroner til Caseapp til én af jer. Med gavekortet kan vinderen udfolde sine kreative evner og designe sit eget iPhonecover eller skin til sin Mac. Wehu!

VIND ET GAVEKORT TIL CASEAPP

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om gavekortet er:

  • Skriv en kommentar i kommentarfeltet med jeres navn, hvor I desuden beskriver, hvordan designet på jeres produkt skal se ud, hvis I vinder.
  • Følg bloggen på Bloglovin’ her og Facebook her.

Jeg håber, at I synes om konkurrencen og at I har lyst til at deltage (: Jeg trækker en vinder om en uge, helt præcist tirsdag d. 29. september 2015. Den heldige vinder kontaktes pr. mail og får ligeledes tilsendt koden til gavekortet pr. mail.

RABATKODE TIL CASEAPP

Når jeg afholder konkurrencer, er jeg altid ærgerlig over, at jeg ikke kan gøre jer alle sammen til vindere. Men denne gang kan det faktisk næsten lade sig gøre. I hvert fald har jeg udover konkurrencen, hvor der findes én vinder, fået en rabatkode til jer alle sammen, som giver 20% på jeres køb på Caseapp. Koden I skal bruge er: JULIE20 (koden er gældende til d. 4. oktober 2015). God design-lyst!

Indlægget er sponsoreret af Caseapp.dk

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Caseapp

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *