CASEAPP: KONKURRENCE & RABATKODE

Caseapp

Hvis I har læst mit forrige indlæg, har I også læst, hvordan jeg i går blev forkælet i allerhøjeste grad. Nu er det jeres tur til også at blive forkælet! Yay. Det her indlæg har været længe undervejs, men nu er det her endelig og jeg har glædet mig rigtig meget til at dele det med jer. Jeg har været så heldig at få to produkter fra Caseapp foræret – hhv. et skin til min MacBook og et iPhonecover. Det fedeste er, at jeg selv kunne designe delene, og på den måde få lige netop dét udtryk, jeg ønskede.

MIT PERSONLIGE CASEAPP-DESIGN

Jeg synes, at marmor er ret fantastisk, men også noget vi efterhånden ser ret ofte (forståeligt nok!). Jeg ønskede dog, at lave et design, der var en smule mere personligt, men som alligevel havde et marmorlignende udtryk. Derfor tog jeg, på en gåtur i det sydfranske, et billede af en rustik klippevæg, som viste sig, at gøre det rigtig godt i sort/hvid med høj kontrast. Jeg fik den ønskede marmor-effekt frem og formåede samtidigt at gøre de to Caseapp-dele lidt mere personlige. Klippevæggen minder mig om alle vores dejlige ferier i det sydfranske og giver samtidigt et mere råt udtryk end en finere marmoroverflade, hvilket passer bedre til min personlige stil. Alt i alt er jeg ret glad for resultatet!

KVALITETEN AF PRODUKTERNE FRA CASEAPP

Kvaliteten af de to produkter er desuden rigtig god. Jeg er ret vild med overfladen på både skin og cover. Coveret er blødt og mat, og sidder rigtig godt på min iPhone. Overfladen på min MacBooks skin er hård og en smule ru, hvilket i min optik kun er godt. Det vidner helt klart om, at det gør et godt og beskyttende job. Jeg er bestemt tilfreds.

Mini monstera Caseapp

Nu kommer vi til det fedeste af det hele! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort på 300 kroner til Caseapp til én af jer. Med gavekortet kan vinderen udfolde sine kreative evner og designe sit eget iPhonecover eller skin til sin Mac. Wehu!

VIND ET GAVEKORT TIL CASEAPP

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om gavekortet er:

 • Skriv en kommentar i kommentarfeltet med jeres navn, hvor I desuden beskriver, hvordan designet på jeres produkt skal se ud, hvis I vinder.
 • Følg bloggen på Bloglovin’ her og Facebook her.

Jeg håber, at I synes om konkurrencen og at I har lyst til at deltage (: Jeg trækker en vinder om en uge, helt præcist tirsdag d. 29. september 2015. Den heldige vinder kontaktes pr. mail og får ligeledes tilsendt koden til gavekortet pr. mail.

RABATKODE TIL CASEAPP

Når jeg afholder konkurrencer, er jeg altid ærgerlig over, at jeg ikke kan gøre jer alle sammen til vindere. Men denne gang kan det faktisk næsten lade sig gøre. I hvert fald har jeg udover konkurrencen, hvor der findes én vinder, fået en rabatkode til jer alle sammen, som giver 20% på jeres køb på Caseapp. Koden I skal bruge er: JULIE20 (koden er gældende til d. 4. oktober 2015). God design-lyst!

Indlægget er sponsoreret af Caseapp.dk

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Caseapp

Share

19 comments on “CASEAPP: KONKURRENCE & RABATKODE

 1. Tina H
  22/09/2015 at 13:04

  Jeg vil elske at vinde designet på billedet :-D

 2. Amanda
  22/09/2015 at 14:15

  Vil også vælge noget marmor mønster, for det er så fint og enkelt :)

 3. pia sroka
  22/09/2015 at 15:40

  Jeg vil lave et til min computer med sommerfugle, blomster, diamanter, hjerter og med lidt tekst i midten,jeg har lavet dette ved ikke om du kan se det. :)
  http://caseapp.dk/kasse/

 4. Katrine Gunnersen
  22/09/2015 at 18:26

  Jeg ville vælge island vandfald – så kan jeg drømme mig væk flere gange dagligt, når jeg sidder med min macbook

 5. Camilla A
  23/09/2015 at 11:24

  Hvor fedt!
  Jeg synes designet på dit billede er super cool – elsker marmorlooket. :-)

 6. Louise O
  23/09/2015 at 11:46

  Uh det er svært at vælge… Har mange ideer, men enten skulle det være marmor print, dyreprint, eller noget med strand og palmetræer. Mulighederne er mange og kommer sikkert på mange andre ideer inden vinderen er trukket :)

 7. Malou
  23/09/2015 at 12:06

  Jeg ville vælge et marmorlook i grønne nuancer. Elsker farven grøn og den ville passe perfekt sammen med et stilrent og elegant marmorlook. Mit nuværende cover trænger desuden til en udskiftning, så krydser hvad der krydses kan for at det er mig der vinder. Håber håber håber.

 8. Helena
  23/09/2015 at 14:52

  Hvis jeg vandt skulle det være med en af mine egne tegninger

 9. Ida
  23/09/2015 at 15:36

  Jeg synes at dit er utrolig pænt og ville nok vælge noget A la det :)

 10. Isa Larsen
  23/09/2015 at 17:33

  Hmmm… Jeg ville nok vælge et billede som gjorde mig glad hver gang jeg kiggede på det. Måske et godt minde eller en sød tekst, er ikke helt sikker endu:)

 11. Line Jakobsen
  24/09/2015 at 06:30

  Jeg ville vælge et cover med fugle..

 12. Emma Sloth
  24/09/2015 at 08:28

  Vil så gerne vinde et i marmor – tror jeg!

 13. Cecilie Binau
  25/09/2015 at 21:46

  Jeg ville enten vælge noget marmor-noget, men mere i stil med den klassiske marmor, eller et billede med nogle af dem jeg holder af (familie, veninder el. lign) :)

 14. Rikke H
  26/09/2015 at 03:56

  Marmor, blomster eller badeænder kunne jeg godt finde på… Eller et billede af vores lille familie

 15. Maja Holmgren
  27/09/2015 at 21:24

  Hvis jeg vandt skulle det være noget helt personligt, måske en tegning lavet af min veninde, eller et billede taget til eksempelvis koncert. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.