Anbefalinger,  Ønsker,  Tankemylder

Claire/Anastasia

Source: Claire/Anastasia.
Godaften til jer alle. Det bliver et lidt sent indlæg fra mig i dag, men min dag er gået med at gøre hovedrent og nyde en sidste fridag med min kæreste, inden jeg i morgen retter mit fokus mod en skriftlig eksamensopgave, der skal afleveres om en uge. Jeg glæder mig til at få den ud af verden og kunne sige, at jeg derved er halvvejs i eksamensperioden. 

Vores aften er blevet tilbragt på rigtig fredagsaften-vis; med X-factor, dyner i sofaen, god mad og chips. Nu surfer jeg lidt på nettet og faldt i den forbindelse over hjemmesiden Claire/Anastasia, der producerer og sælger smykker – blandt andet dette helt vidunderligt smukke armbånd. Kombinationen af det elegante pels og de rå møtrikker, er i mine øjne, fænomenal. Jeg er helt forelsket og betaget, og krydser fingre for, at jeg en dag kan få sætte netop dét armbånd på min arm.

Hvis I kan lide det, vil jeg anbefale jer, at kigge nærmere på smykkemærket Claire/Anastasia lige her. Jeg er så begejstret for alle armbåndene med pels, men jeg må sige, at netop dette er min favorit blandt det lækre sortiment.

I må alle sammen have en rigtig dejlig weekend. Hvad skal I bruge weekenden på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *