Anbefalinger,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Nye køb,  Shopping

COS & ØKOLOGISK ANBEFALING

Cosstores

Det’ fredag og jeg har iført mig en fin ny bluse, som jeg købte i COS, da jeg besøgte min Århus-veninde i tirsdags. Det var i øvrigt nogle virkelig hyggelige timer i det århusianske, hvor vi blandt andet spiste på den økologiske restaurant Langhoff & Juul. Vi fik begge to den lækreste friske salat med varmrøget laks. Smagen var eminent og stedet er så fint og fyldt med atmosfære. Hvis I er fra Århus, og endnu ikke har besøgt restauranten, eller besøger Århus en dag, så kan jeg virkelig anbefale jer at nyde et måltid på Langhoff & Juul. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg besøger stedet!

COS BLUSE PERFEKT TIL BÅDE HVERDAG & FEST

Men tilbage til blusen. Jeg faldt pladask for den i COS, og den måtte med mig hjem – det er én af de der bluser, der bare fungerer 100%, når den kommer på. Den er i det fineste let skinnende bomuld og falder simpelthen så fint. I mine øjne fungerer blusen både til hverdag og til fest, og den type tøj elsker dig. På den måde har man altid ét eller andet at tage på, når man kigger i skabet. I dag har jeg blusen på til en sort stram nederdel – et sæt, der også vil fungerer til fest med et par fine sko og lidt ekstra smykker. Men jeg forestiller mig, at den også vil fungerer perfekt til et par stramme slidte og lyse jeans, og et par elegante og herreagtige laksko. Jeg bliver glad for den bluse, det er helt sikkert! Hvis I har lyst til at se nærmere på blusen, så kan I finde den lige her i både sort, lys pink og navy.

WEEKEND MED VENINDETID & POPCORN

Weekenden er startet for mig, og det er skønt! Senere skal jeg mødes til eftermiddagskage på Uni med min specialeskrivende veninde. Forhåbentligt kan jeg bidrage med lidt fornyet energi, så hun kan komme stærkt igennem den sidste intense skrive- og retteperiode. Den er hård! I aften er jeg næsten sikker på, at Jesper og jeg smider benene op på sofaen, smækker en god film på og laver gryde-popcorn med kokosolie og salt. Haps! God start på weekenden. Vi har ikke de store planer i weekenden, hvilket skal nydes, da de næste mange, mange weekender er mere eller mindre fyldte.

Hvad skal I bruge jeres weekend på? I hvert fald ønsker jeg jer alle sammen en drønhamrende god weekend! (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *