Kollektioner,  Mode,  Ønsker

CRUSH: ANNE VEST AW15 COLLECTION

Anne Vest


Source: Anne Vest.


Jamen se lige! Jeg kan ikke få armene ned af ren begejstring. Her er der altså tale om seriøst smukke frakker. Jeg er stødt på den bordeauxrøde frakke med de beige cirkler et par gange efterhånden, men jeg har ikke fanget hvilket mærke, den var fra. Nu har jeg endelig fundet ud af det – Anne Vest! Og der er flere smukke frakker end bare den røde. Jeg er helt betaget af hendes designs og jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for hvilken én af de seks frakker, jeg synes er smukkest – jeg tror næsten ikke det er muligt at vælge én. Det ene øjeblik er det den med striberne, det andet øjeblik den med de små sølvprikker, og det tredje øjeblik den røde. Alle frakkerne er så karakteristiske og jeg har næsten lyst til at sige unikke, og kan alle sammen ét eller andet helt fantastisk. Det må være en drøm, at kunne pakke sig selv ind i én af frakkerne på en kold vinterdag!

INVESTÉR I EN GOD VINTERJAKKE

Jakker og frakker er en ting, som jeg virkelig synes det er værd at investere lidt ekstra penge i, fordi en god og smuk jakke i en god kvalitet, går altså ikke af mode lige nu og her. For fire-fem år siden købte jeg for eksempel en rulamsjakke fra Burberry, som jeg stadig glæder mig til at skulle tage i brug hver vinter. Den trænger til en omgang lædersværte, men ellers fejler den absolut ingenting. Det var en god investering … og endnu bedre, da den var sat ned fra 10.000 til 3.000 kroner, fordi de ikke kunne få solgt de små størrelser. Win-win. Men pointen er bare, at min erfaring siger mig, at det ér en god investering at investere i en kvalitetsjakke. Min Burberry-jakke skal på ingen måde skiftes ud, den vil komme til at være i min vintergarderobe i mange, mange år, men jeg kunne rigtig godt tænke mig en lidt længere frakke, som giver lidt mere varme til benene. Og der er én af disse altså et virkelig godt bud.

Har I en favorit blandt de seks? Uh, jeg synes det er svært! Hvis I har lyst til at se lidt mere fra Anne Vest, kan I finde hendes Instagram-profil lige her – jeg lover jer for, at profilen er en fryd for øjet (find i øvrigt nogle af mine favorit instagrammere i et af mine forrige indlæg lige her).

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Anne Vest

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *