DAGENS OUTFIT OG EN TUR TIL HAVET


Nederdel fra H&M | T-shirt fra MbyM | Trøje fra H&M | Læderjakke fra Zara | Tørklæde fra Acne | Støvler fra Angulus


Godaften ladies. Min kæreste harpunerer, altså fanger fisk med harpun under vandet i våddragt, til de af jer, der skulle være i tvivl, og i dag tog jeg med ham ud til havet. Det kan desværre ikke ses ordentligt på billederne, men vejret var ret dramatisk og flot da vi var derude; mørke, mørke skyer, skarpe solstråler, regnbuer og store regndråber. Jeg søgte ly i bilen – jeg havde taget mine coachingbøger med og sad og læste en lille smule (eksamenslæsning) imens Jesper jagtede fisk. Desværre fangede han ingen fisk i dag, men de dage hvor han kommer hjem med frisk fisk er det virkelig dejligt og luksus. Haps! I forgårs delte vi en skrubbe, mums.

Nu vil jeg lægge computeren fra mig og nyde den sidste time af aftenen, inden sengen kalder og jeg igen har en hel dags læsning foran mig i morgen. Jeg håber, at I har haft en dejlig dag.

Share

6 comments on “DAGENS OUTFIT OG EN TUR TIL HAVET

 1. Mette Vinther
  22/10/2014 at 19:48

  Smukke pige, altså. Det ser virkelig skønt ud!

  • Julie
   23/10/2014 at 09:16

   Du er jo bare så sød. Det var også dejligt! (: Det er altid rart at komme ud til havet.

 2. Christine Bonde
  26/10/2014 at 17:08

  Du ser så godt ud! Virkelig fint outfit. Hvor er den smukke neglelak fra? :-)

  • Julie
   26/10/2014 at 17:31

   Altså hvor er du bare sød, Christine! Mange tak (: Den er fra Chanel – den hedder Ballerina, og er bare virkelig fin. Den kræver lige nogle lag, men når de så er lagt, er den bare super yndig, fordi den er så diskret.

 3. Sarah
  27/10/2014 at 12:01

  Nej, hvor er neglelakken flot! Hvor er den fra?
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud.
  // Sarah – bysarah.dk

  • Julie
   27/10/2014 at 20:54

   Tak skal du have, Sarah. Neglelakken er fra Chanel og hedder ‘Ballerina’ (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.