Dagens outfit,  Tankemylder

DAGENS OUTFIT OG EN TUR TIL HAVET


Nederdel fra H&M | T-shirt fra MbyM | Trøje fra H&M | Læderjakke fra Zara | Tørklæde fra Acne | Støvler fra Angulus


Godaften ladies. Min kæreste harpunerer, altså fanger fisk med harpun under vandet i våddragt, til de af jer, der skulle være i tvivl, og i dag tog jeg med ham ud til havet. Det kan desværre ikke ses ordentligt på billederne, men vejret var ret dramatisk og flot da vi var derude; mørke, mørke skyer, skarpe solstråler, regnbuer og store regndråber. Jeg søgte ly i bilen – jeg havde taget mine coachingbøger med og sad og læste en lille smule (eksamenslæsning) imens Jesper jagtede fisk. Desværre fangede han ingen fisk i dag, men de dage hvor han kommer hjem med frisk fisk er det virkelig dejligt og luksus. Haps! I forgårs delte vi en skrubbe, mums.

Nu vil jeg lægge computeren fra mig og nyde den sidste time af aftenen, inden sengen kalder og jeg igen har en hel dags læsning foran mig i morgen. Jeg håber, at I har haft en dejlig dag.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *