DAGPLEJESTART & ENDT BARSEL

WHEAT regntøj og WHEAT termotøj

I dag bliver Frida 9 måneder og i dag skulle hun være startet i dagpleje. Men i går eftermiddags tog Jesper en virkelig varm og rødkindet Frida op af barnevognen. Heldigvis tror jeg, at hun er i bedring, men natten har ikke været rar for hende. Hun rundede 40 i feber og var meget sløj. Så dagplejestarten udskyder vi til på mandag, hvor vi alle tre skal derover til boller kl. 9. Forresten tror jeg, at Frida får verdens bedste dagplejemor. Da vi besøgte hende første gang, gik jeg derfra med sommerfugle i maven. Simpelthen fordi hun virkede så god – fuld af energi og initiativer, og hamrende dygtig til at skabe en følelse af tryghed og hygge. Jeg tror, det bliver godt!

Min barsel sluttede desværre sidste mandag. Det betyder, at jeg er i gang med jobsøgningen og at Jesper er på barsel indtil midten af september. De sidste 9 måneder er gået helt vildt stærkt og jeg føler at min barsel sluttede før, jeg nåede at se mig om. Selvom jeg ikke er i tvivl om, at Frida kommer til at få det fantastisk hos sin nye dagplejemor, så er det alligevel med blandede følelser, at hun skal starte på mandag. For det første forstår jeg ikke, at det allerede er nu, hun skal starte. Tænk at jeg har så stor en datter – hvornår skete det?! Desuden er tanken om, at det nu er en anden kvinde, der skal tage sig af hende i dagstimerne en smule hjerteskærende. Men på den anden side, så bliver det virkelig godt for både Frida og jeg, at hun kommer ud og bliver stimuleret mere, end hun gør herhjemme. Jeg ved, at hun er ved at have brug for mere end dét Jesper og jeg giver hende. Og så ser jeg altså virkelig frem til at have lidt tid, hvor jeg ikke konstant skal være på “vagt”. Heldigvis har den seneste halvanden måned været noget mere afslappet hvad dét angår, fordi Jesper har været og er på barsel. Vi har været to om hverdagen. Det betyder virkelig meget! Samtidigt er jeg (heldigvis) også ved at nå til et punkt, hvor jeg kan mærke, at det bliver rart, at få lidt andet indhold i hverdagen. Jeg nyder at være sammen med Frida – det er det bedste jeg ved. Men jeg ved samtidigt også, at jeg kommer til at sætte endnu større pris på det, når det ikke sker hele tiden, og når jeg kommer til at savne hende endnu mere end jeg gør, når hun sover sine lure.

Så alt i alt glæder jeg mig til, at hun stille og roligt starter fra på mandag. Og så krydser jeg fingre for, at min jobsøgningsproces ikke bliver alt for lang, så vi for alvor kan få en helt normal hverdag i gang ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *