Ferie,  Tankemylder

De sydfranske bjerglandsbyer

 photo DSC_0196.jpg photo DSC_0029.jpg photo 2-1.jpg photo DSC_0047.jpg photo DSC_0103.jpg photo 1-1.jpg photo DSC_0068.jpg photo DSC_0173.jpg

Hej piger. Jeg vil lige tjekke ind for at vise jer nogle billeder fra vores lille dagsudflugt i går. Hvis der er noget jeg elsker ved det sydfranske, så er det alle de små, stemningsfyldte og hyggelige bjerglandsbyer, der popper frem, når man kører i bjergområderne. I går besøgte vi to af slagsen – den ene dog noget større end den anden, men ikke desto mindre stadig særdeles hyggelig at opholde sig i. Vi spiste frokost på en lækker restaurant, der lå helt op af en flod og blev skygget af to grandvoksne platantræer. Sydfransk stemning når den er allerbedst! 

Jeg nyder virkelig den sidste uge hernede og vil i dag bruge dagen på at læse i en god bog, nyde solen, bade i floden, drikke iskaffe og bare generelt nyde! Er vejret stadig godt i det danske? Jeg krydser sådan fingre for, at vi kan være heldige at komme hjem til godt vejr. Dét at vide, at man kommer hjem til dejligt vejr, gør dét at rejse fra de varme lande en smule lettere, ikke? Sådan har jeg det i hvert fald! Men jeg er bange for, at det gode danske sommervejr lakker mod enden? Kan det virkelig passe? Lad mig endelig få en vejrupdate fra Danmark? (-: Og lad mig desuden høre hvad I bruger sommeren på?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *