DELICIOUS RASPBERRY & BANANA SMOOTHIE BOWL

Raspberry & Banana Smoothie Bowl Raspberry & Banana Smoothie Bowl

Ovenpå tre ugers sommerferie, hvor der er røget lige lovligt meget Nutella ned til morgenmad, skal der rettes lidt op på de usunde “vaner”. Og i dag startede jeg derfor min morgen med at lave denne Smoothie Bowl med hindbær og banan. Jeg siger jer, den er god – den smager, så fuglene synger. Ikke alene er den en fryd for ganen, også øjnene bliver stimuleret på fineste vis. Her kan vi vidst godt tale om en æstetisk smuk morgenmad, ikke?

Måske ser sådan en Smoothie Bowl en smule avanceret ud, men det er virkelig simpelt. Det tager 5 minutter at lave smoothien og toppe den med lækkerier, og du kan toppe den med dét, du nu lige har i dit køkken. I hvert fald skal I ikke snydes for opskriften på den Smoothie Bowl, jeg spiste med største velbehag tidligere i dag.

Ingredienser til én Smoothie Bowl:

 • 1 banan
 • 2 dl frosne hindbær
 • 1 dl skyr naturel
 • 1 spsk. chiafrø
 • 1/4 tsk. vaniljepulver
 • Topping efter smag – jeg brugte müsli, blåbær, kokosflager (min favorit!), figen og chiafrø

Sådan gør du:

Put alle ingredienserne i en blender (stavblender kan bruges) og blend til smoothien har en ensartet og cremet konsistens. Hæld den cremede smoothie op i en skål og top med din yndlingstopping (kun fantasien sætter grænser – du kan f.eks. også bruge mandler, havregryn, banan eller kiwi). Spis smoothien med ske og nyd den som morgenmad eller som en eftermiddags- eller aftensnack. Velbekomme (:

Jeg glæder mig allerede til at vågne op i morgen tidlig og lave endnu en portion. Haps!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Raspberry & Banana Smoothie Bowl

Share

4 comments on “DELICIOUS RASPBERRY & BANANA SMOOTHIE BOWL

 1. Lisbeth
  17/08/2016 at 21:28

  Mums! Jeg har virkelig bare drømt om, at komme hjem og lave sådan en lækker smoothie bowl hele ugen, mens jeg har siddet i sydens sol, så din opskrift lander jo helt perfekt til andledningen! Vi er netop kommet hjem her til aften, og selvom turen har været fantastisk, så kunne sådan et charterhotel altså godt lære en ting eller to om god morgenmad. Hurra for at være hjemme i eget køkken, hehe ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg
   18/08/2016 at 08:27

   Jamen så er det jo perfekt! Jeg kan i hvert fald roligt anbefale opskriften (: Mums! Jeg har lige nydt endnu en portion her til morgen, og den skuffede virkelig ikke.
   Hehe, det kunne jeg forestille mig – sådan er det desværre ofte med morgenmaden på charterhoteller, øv! Men så er det altid noget, at man kan glæde sig til at kokkerere i eget køkken, når man igen er hjemme (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.