Drømmeoutfits,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Ønsker

DENNE HER PELS …

ASOS pels


Jakken findes på ASOS lige her.


… er uendeligt smuk og jeg er faldet lidt i svime over den. Jeg er ikke hundrede procent vild med falsk pels, men jeg må nu alligevel tilstå, at denne gør det ret godt af en uægte pels at være. Og nu hvor vi i dag har ramt årets første efterårsdag, er jeg begyndt at lægge ekstra meget mærke til jakker, frakker, striktrøjer, støvler osv. Jakken her vil jeg i hvert fald gerne kunne iføre mig på en kold og ruskende efterårsdag, hvor de orange, røde og gule blade hvirvles omkring i luften.

I dag er næsten sådan en dag, bortset fra at bladene ikke falder af træerne endnu. Men jeg vil pakke mig godt ind i min lange regnfrakke og hoppe på cyklen, da en længere cykeltur med min veninde kalder. God første september … husk at tænde stearinlys og pak jer ekstra godt ind i et tæppe, når I i aften sidder i sofaen.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *