Drikke,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

DER ER LUKKET FOR VANDET

Kaffe

Der er blevet lukket for vandet i vores lejlighed. Det fandt jeg ud af, fordi jeg skulle koge vand til dagens første kop kaffe. Inden jeg tændte vandhanen fik jeg da lige hældt den sidste sjat vand ud af elkedlen – den sjat, der ellers godt kunne være blevet til en kop kaffe. Men friskt vand er at fortrække. Jeg skulle dog aldrig have hældt den sjat ud, fordi da jeg tændte for vandhanen for at fylde elkedlen, lød der nogle mærkelige boblelyde … og det var dét. Intet vand! Heller ikke i vandhanen på badeværelset eller fra bruseren … ja, jeg prøvede desperat alle muligheder. Men der var og er L.U.K.K.E.T.

Jeg er ret tørstig … efter vand. Og ikke mindst kaffe. Nedenunder hamrer og banker de, så jeg tror det er dem, der har lukket for vandet. De kunne nu godt lige have advaret om det først. De er ved at renovere lejligheden nedenunder, og er sikkert i gang med at fikse afløb på badeværelset eller noget i den dur. Gad vide hvor længe det varer? Liiidt frustrerende. Heller ikke engang et bad kan jeg få. Og jeg kan heller ikke skylle ud i toilettet. Det er det rene kaos. Jeg håber, at vandet snart kommer tilbage, så jeg kan få en tår kaffe – den skal nydes!

Det er et luksusproblem set i det store hele, jeg ved det, og vi er så priviligerede, at vi har uendelige mængder vand i vandhanerne. Det glemmer man desværre bare at prise i hverdagen, når det – som den rene selvfølge – er der. Men nu, når det ikke er der, så er det meget tydeligt, at det mangler.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *