Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser

DÉT DER BARE IKKE MÅTTE SKE & FERIEBILLEDER

Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig Ferie i Sydfrankrig

I morges skete der dét, der bare ikke må ske. Min mobil røg i toilettet. Fuck! Den klassiske – jeg havde den i baglommen og da jeg trak bukserne ned, ramte mobilen pletskud ned i kummen. Det værste af det hele er, at jeg ingen backup har af mine billeder på mobilen, og det er næsten ikke til at bære, når jeg tænker på, at den gemmer på billeder af Fridas første fem måneder. Åh!

Jeg har for få uger siden nosset mig sammen til at få sikret alle billederne på min computer af netop dén grund, at det ville være ubærligt at miste billederne fra Fridas første tid. Men jeg manglede at lave backup af mobilen, og selvfølgelig var det dén, det skulle gå ud over. Nu ligger den på ris i en lukket pose og jeg håber på, at jeg har heldet med mig, når jeg en gang om et par døgn forsøger at tænde den. Jeg vil poppe en champagne af glæde, hvis det lykkes og hvis billederne stadig er der. Hvis det derimod ikke lykkes, vil jeg græde. Jeg vil ærgre mig noget så grusomt og ha’ ultra svært ved at tilgive mig selv ikke at have slået automatisk iCloud-synkronisering til.

Fra nu af skal automatisk iCloud-synkronisering være min bedste ven og tro følgesvend. Det er 100.

Nå men til noget lidt mere positivt. Feriebilleder! Jeg plejer altid at dele billeder fra vores ferier, men er denne gang aldrig nået så langt. Nu er de her endelig – et lille og fint udpluk fra de to uger, vi tilbragte i Sydfrankrig omkring påsken. Det var suverænt. Godt vejr, som altid og god og afslappet stemning. Selvfølgelig er det noget andet at være på ferie med en lille størrelse. Det hele skulle planlægges lidt mere, og samtidigt var det lidt en udfordring rent faktisk at planlægge, fordi varmen gjorde søvnen lidt vanskeligere. Men når det er sagt, så var Frida ultra nem at have med på ferie – hun var, som for det meste, glad og godt tilpas, og nød opmærksomheden fra sin mormor, morfar, onkel og ikke mindst mor og far. Og flyveturene tog hun i stiv arm. Seje lille pige. Til sommer tager vi afsted igen, og jeg glæder mig allerede ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

3 Comments

 • Camilla

  Øv hvor er det surt med den iPhone. Krydser fingre for at den overlever (:
  Men skønne feriebilleder! Sydfrankrig er så dejligt et sted, og selvom jeg har besøgt regionen med mine forældre siden jeg var helt lille, bliver jeg aldrig træt af det. Drager også mod Frankrig i næste uge, dog mod alperne for at besøge min kærestes familie, som er derfra (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Julie Monberg

   Det er simpelthen så surt med min iPhone. Det er en decideret katastrofe, at jeg (formegentligt) har mistet de billeder af min datter – det er næsten ikke til at bære. Jeg forsøgte at tænde mobilen i går efter to døgn på ris, men desværre uden held. Øv.

   Sydfrankrig er nemlig fantastisk! Jeg elsker det. Åh hvor dejligt, at du drager dertil i næste uge – nyd det! Og fedt med din kærestes familie, der er fra Sydfrankrig – det giver anledning til en masse sydfranske ferier (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *