Ferie,  Hverdag & eventyr

DET GLÆDER JEG MIG TIL I SYDFRANKRIG

Halløj med jer. Om lidt mere end ét døgn sidder vi i bilen mod Sydfrankrig. Tre fantastiske uger har vi foran os, hvad mere kan man bede om? Jeg kan næsten ikke vente, og jeg synes, at tiden indtil nu har sneglet sig afsted. Lad os nu komme afsted! Sommeren i Sydfrankrig er for mig noget helt, helt særligt og det bliver så forrygende at vågne op til en blå himmel hver morgen. Noget af det, jeg glæder mig allermest til er …

Sydfrankrig

… at betragte og nyde alle de charmerende og farverige sydfranske huse, og suge til mig af den sydfranske sommerstemning.

Is

… at spise én god is på hver af vores dagsudflugter til de små hyggelige bjerglandsbyer og de større, sprudlende kystbyer.

Sydfrankrig

… at tilbringe en masse timer med de dejligste mennesker, og nyde alle de hyggelige og rolige feriestunder.

Courgette blomster

… at lave og servere friturestegte courgetteblomster fyldt med krydret smøreost. I hvert fald håber jeg på, at vi kan skaffe blomsterne og at det bliver muligt, fordi det smager efterhånden af sydfransk sommerferie (læs: det smager eminent!). Generelt glæder jeg mig bare til at lave og spise god og velsmagende mad.

Is

… at stå foran de indbydende og dekorative is-montre og vælge de to eller tre iskugler, der skal forsøde min gane og køle mig ned i de +30 grader. Ja, god is dét glæder jeg mig bare til!

Sydfrankrig

… at stå op til det her syn hver morgen i tre uger, at hoppe i floden flere gange dagligt og slappe af til flodens beroligende lyd. Dén flod er intet mindre end fantastisk!

Der er ikke andet at sige end: Lad det hurtigt blive i morgen! <3

Hvis I ligger inde med gode tips til noget, vi bør opleve i det sydfranske, sydfranske madretter, vi skal afprøve, eller gode ferietips generelt så fyr endelig løs! Har I stadig sommerferien til gode, eller er I måske allerede i gang med at planlægge den næste rejse?

Der bliver ikke fuldstændig feriedødt her på bloggen i de tre uger, jeg opholder mig i Frankrig, men hvis I alligevel ikke synes, at I får nok af den sydfranske sommerferiestemning her på bloggen, så husk at I kan følge mig på Snapchat (juliemonberg) og Instagram (juliemonberg), hvor ferieaktivitetsniveauet helt sikkert bliver en smule højere (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *