Drømmeoutfits,  Mode,  Ønsker

DRØMMEOUTFIT TIL VINTEREN

Drømmeoutfit


| Strik fra Isabel Marant | Læderbuks fra Coach | Taske fra Marc by Marc Jacobs | Støvler fra Nicholas Kirkwood |


Dyrt med dyrt på! De her items er bestemt ikke billige, og det er ikke nogle, jeg kommer til at få råd til foreløbigt. Men man har lov til at drømme, og jeg elsker at drømme. Så hvis jeg nu frit kunne vælge et outfit, som jeg ville elske, at trave vinteren tynd i, så er det her et meget godt bud.

Jeg er en frossenpind, der nærmest fryser konstant i vinterhalvåret. Derfor er det virkelig vigtigt for mig, at være klædt varmt på. Og jeg er ret sikker på, at de her støvler vil gøre et vellykket stykke arbejde ift. at holde mig varm. Jeg synes de er ret fantastiske, men er også sikker på, at den type støvle skiller vandene. For to år siden, eller måske bare for ét år siden, ville jeg nok også selv have rynket lidt på panden, men nu er jeg altså lidt af en tilhænger. Og det er, som enhver mor vil sige til sit barn, vigtigt, at have varmt fodtøj, fordi når du først fryser tæerne, er løbet kørt.

Læderbukser er en sikker vinder, og jeg krydser fingre for, at i år bliver året, hvor jeg investerer i et par gode skindbukser. Faktisk gik jeg i en periode i mine unge teenageår (tror jeg, det var) en del i skindbukser. Jeg havde det bare godt i dem. Og det er jeg sikker på, at jeg også vil have den dag i dag. De er for mig indbegrebet af det perfekte par bukser.

Hvis I frit må vælge, hvad vil I så gerne bevæge jer rundt i, i de kolde vintermåneder?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *