Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser,  Tankemylder

DU SKØNNE FRANKRIG


Endelig er jeg landet i det skønne, skønne Sydfrankrig. Vi ankom hertil i går omkring middag og jeg har svært ved at beskrive hvor fantastisk, tiltrængt og længe ventet denne ferie er. Jeg kan simpelthen ikke befinde mig et bedre sted end lige her i denne lille sydfranske bjerglandsby. Det er noget særligt – noget helt, helt særligt! Her er fyldt med stemning og ro, og tiden går nærmest i stå; alting sker i et langsommere tempo end derhjemme, og det er netop dét der tiltrækker mig. At befinde sig her er et yderst tiltrængt afbræk i den ellers travle hverdag, og lige netop sådan nogle uger man har brug for ind i mellem. Hold op hvor sætter jeg stor, stor pris på dette sted! Jeg må sige, at jeg elsker det.

Middagen i aften står på – min favoritret – Moules Mariniéres til forret, og en pastaret med rejer og en fløde og tomatsovs til hovedret. Moules Mariniéres er et must, når jeg er i Frankrig, og jeg skal nyde det mindst én gang, når jeg er her; Frankrig og Moules hører ligesom sammen. Det hele skal toppes med et glas rødvin og godt selskab. Hvad mere kan jeg forlange? Én ting; at min kæreste var her. Heldigvis ankommer han hertil onsdag formiddag. Jeg skal hente ham i Nice, hvor vi efterfølgende skal finde et dejligt spisested og gå en tur rundt i de hyggelige gader og langs stranden. Jeg nyder i fulde drag, og glæder mig virkelig til han også er her! Dét er prikken over i’et.

Jeg håber, at I har det godt, og at I har haft en herlig weekend. Hvad er jeres dage blevet brug på? (:

De bedste tanker fra det sydfranske.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *