Ansigt & hud,  Bloggen,  Konkurrence,  Skønhed

DUOLAC GIVEAWAY

DuolacKære læsere. Som mange af jer måske har opsnappet kæmper jeg en brag kamp mod min hud (læs her og her) – en svær og frustrerende kamp, som jeg meget gerne snart vil vinde. Det går i den rigtige retning, og så langt, så godt, men jeg synes, at der er lang vej igen. I den forbindelse blev jeg, for efterhånden lang tid siden, kontaktet og præsenteret for ovenforviste produkter fra Duolac, og jeg blev en smule nysgerrig.

HVAD ER DUOLAC?

Om Duolac står der i artiklen “Få mere overskud i hverdagen” fra 2014 følgende: “Duolac er en ny generation af kosttilskud, som består af friske mælkesyrebakterier i form af pulver, tablet eller kapsel. Duolac kan supplere de mælkesyrebakterier, der allerede findes i vores mave- og tarmsystem fra naturens side – men som langt fra alle af os har nok af […] Det nye, som du kan gøre for dig selv hver dag, er at spise flere mælkesyrebakterier. De styrker mave- og tarmsystemet, så maven holder sig i topform – og giver dig mere overskud i hverdagen.” 

Det, der er særligt unikt ved netop Duolac-produkterne, er, at de har et dobbelt coating-system, som beskytter mælkesyrebakterierne, hvilket er med til at sikre, at mælkesyrebakterierne kommer sikkert ned i tarmsystemet. Helt grundlæggende bidrager Duolac mælkesyrebakterierne til at opretholde et stærkt immunforsvar, som netop styrkes af antallet af forskellige bakterier i mave- og tarmsystemet. Desuden skal produkterne ikke opbevares på køl og man kan derfor sagtens medbringe produkterne på rejser og andet (2014).

MIN PERSONLIGE TESTPERIODE

Da jeg blev præsenteret for produkterne blev jeg særligt nysgerrig på Duolac Derma Plus, der hjælper med at vedligeholde en normal hud. Og da jeg modtog produkterne begyndte jeg med det samme, at teste dem, men desværre kom jeg på grund af flere ting lidt ud af rytmen – alligevel tør jeg næsten sige, at jeg fornemmede en forbedring på min hud forholdvist hurtigt. Men inden, at jeg kan komme med en valid anmeldelse af produkterne, vil jeg nu igangsætte en længere testperiode, hvorefter I vil få en opfølger. Men jeg synes ikke, at I skal vente længere på den giveaway, jeg har I ærmet til jer, og derfor er jeg meget glad for, at kunne udlodde følgende til én heldig vinder:

 • 2 x Duolac Daglig+ Vitalitet med C-vitamin: 1 kapsel = 7 milliarder mælkesyrebakterier. De bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse (2014). Læs mere lige her.
 • 2 x Duolac Derma+ Plus med biotin: 1 brev med vaniljesmag = 10 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud (2014). Læs mere lige her.

DELTAG I KONKURRENCEN OM DUOLAC-PRODUKTER

For at deltage i konkurrencen skal I gøre følgende:

 • Skriv et indlæg i kommentarfeltet med navn, e-mail-adresse og del jeres bedste tip til en pæn og sund hud.
 • Følg bloggen via Bloglovin’ og “like” indlægget ved at trykke på det lille hjerte på Bloglovin’.

Vinderen trækkes om to uger – onsdag d. 7. maj 2015 – og kontaktes af mig pr. e-mail. Jeg håber, at I har lyst til at deltage, så I kan hjælpe jeres krop med at få alle de milliarder af friske mælkesyre-bakterier, som den har brug for (:

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDEREN TRÆKKES SENERE I DAG (TORSDAG D. 7. MAJ 2015).

Afslutningsvist vil jeg runde af med at understrege, at kosttilskud, som f.eks. Duolac, selvfølgelig ikke bør træde i stedet for en varieret og sund livsstil. Pøj pøj med konkurrencen (:

Produkterne er sponsoreret af Duolac.

37 Comments

 • Mette Kristensen

  Herhjemme døjer datteren med børneeksem, så vi tester gerne.

  Mine bedste råd må være få korte bade i ikke alt for varmt vand (min datters hud har bedst af brusebad frem for badekar) samt en god fed creme ved behov, eksempelvis decubal.

 • Anne

  Lækker konkurrence! Mit bedste skønhedstip er ret simpelt, men altafgørende – masser af vand og faste sengetider

 • Yvonne i

  Lækker konkurrence.
  Jeg bruger altid mandelolie på min hud når jeg kommer ud af badet lad det lige sidde lidt inden det duppes med håndklædet. Er sluppet af med mega tør hud overalt på kroppen. :-)
  Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

 • Marlene Høj

  Husk at rense din hud om aftenen for at fjerne make up, forurening mm. Det ses tydeligt og jeg taler af erfaring!

  Husk at drikke godt med væske – Helst vand :)

 • Camilla K. Olesen

  De fleste af mine gode råd om alt fra masser af vand til hudpleje og lignende er nævnt.
  Et godt råd, som jeg alligevel vil give, og som jeg selv følger HVER DAG (uden undtagelse) er et fiskeolie-shot (med citrussmag) og friskpresset appelsin, så ofte som muligt. Begge dele er virkelig godt for hud, humør, smørelse af led, C-vitaminer mv. Prøv det en periode, og se om det ikke også virker for jer. :)

  – Og kæmpe stort tillykke med forlovelsen. Det var godt nok skønt, kærligt og bekræftende at læse.

 • Katrine Gunnersen

  Rens din hud – både aften og morgen. Væk med alle dagens “ugerninger” – Jeg kan varmt anbefale Neutrals skintonic og ansigtscreme – og Raunsborgs ansigtsvask. Det går som en leg!
  En god natcreme er dog også fantastisk. Night SPA fra Vichy går rent ind her :)

 • Teresa

  Jeg har brugt kokosolie hver dag i nogle år nu, og synes det hjælper huden meget. Smører det på når det er vintertid, bruger det til at fjerne makeup og når jeg får et sår eller bums, bliver der også sat lidt på. Drikker det også med varm vand om morgen, og i min kaffe i løbet af dagen…

 • Rikke

  Fed giveaway!! Krydser fingre.
  Mit bedste tip er aldrig at sove med makeup på. Jeg kan se det med det samme når jeg en sjælden gang gør det.
  Tak for en dejlig blog med god inspiration, og tillykke med forlovelsen! Så romantisk er frieri.
  God weekend til du og dine kære

 • Anette Ninon

  Jeg tror det er indefra man skal bekæmpe sart hud, så budet må være Duolac, foruden rens og pleje morgen og aften.

 • Linn Walberg

  JUBIII :D …det ville jo være fuldstændig FAAANTASTISK at vinde en god, hjælpende hånd til ens drilske hud ;)

  Jeg har ALTID døjet med min hud, og hver gang jeg fik bugt med et problem – opstod der bare et nyt :/
  -Jeg fandt ud af – selvom det ikke altid er liiiii fedt – at et ISKOLDT bad, efter det dejlig vaaaarme bad, gav min hud en skøn glød, og faktisk bedøvede kløe og irritation for et par timer :)
  Ja, og det lyder måske liiiidt kliche, men en frisk løbetur i det fri og at få pulsen op, er nok det der virker allerbedst for min hud… og mentalt føler man sig SÅ meget lettere :) Den skønneste følelse! :D

  Ha’ en rigtig dejlig weekend :)

  Mange solskinshilsner fra

  Linn

  PS. En god kop kaffe virker også ;) …Eller den virker i hvertfald på humøret og SMIIIILET – og med smil kommer man langt, ikke? ;)

 • Kristine N.

  Her har både jeg selv og det ældste barn børneeksem, så vi kender alt til problemhud.
  Mit bedste hudpleje tip må være ‘søvn og vand’. Kan virkelig se forskel på min hud og også mængden af eksem, i de perioder hvor jeg får sovet ordentligt og drukket vand nok.

 • Caroline Stadsbjerg

  Årh hvor vil jeg gerne teste det – min hud er utroligt tør og irriteret, og så døjer jeg MEGET med træthed. Der går ikke en dag uden en morfar, fordi ellers holder jeg ikke til det.

  Mit tip må være til mørke rande (som jeg desværre også døjer med, og har gjort det så længe jeg husker). En rød læbestift lægges på det mørke område med en pensel, og herefter lægges concealer ovenpå. Jeg er meget lys i huden, så jeg bruger en mere koralfarvet læbestift, men jo mørkere huden er, des mørkere/rødere en læbestift skal bruges. Det er virkeligt en holy grail!

 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Mit bedste råd er at rense sin hud rigtig godt hver aften og påføre en god, fugtgivende creme. Så kan huden få lov til at ånde i løbet af natten og er pæn og ren igen næste morgen. :-)

 • Miatilda Andersen

  Skøn sund giveaway – deltager med glæde.
  Mine bedste hudråd er at undgå sæbe i ansigtet. Og bruge et par dråber jojoba-olie under nat cremen. Men kun et par dråber.
  Og så er det vigtigt at få nok at den sunde fedt. Jeg drikker juice med hørfrø-olie hver dag. Der findes mange alternativer.. hørfrøolie er billigst.
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

 • Michelle Jensen

  Mit bedste tip må være altid at fjerne make-up inden sengetid og at huske solcreme :)

 • Charlotte

  Drik extra vand, hvis huden er tør.
  Og sørg for at rense huden hver aften i milde produkter.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

 • Katrine K

  Drik rigeligt med vand
  Husk solfaktor
  Rens en gang om dagen med et mildt renseprodukt. .mm

 • Dorthe Bille

  Rens huden en gang om dagen
  Brug solcreme
  Drik masser af vand (evt. tilsat citron)

  dols97(at)hotmail.com

 • Pernille

  Bedste tip; Nyd det vidunderlige danske solskinsvejr og KLIP de forbandede lange negle, som i øvrigt skal holdes langt væk fra alt hvad der kan pilles i i ansigtet ;)

 • Lis Nielsen

  Jeg har set en klar forbedring på min hud efter jeg er begyndt at spise fiskeolie. Den er ikke længere så tør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *