Anbefalinger,  Hverdag & eventyr,  Nye køb

EBAY TIP: PETIT À PETIT 2016 PLANNER

Petit a petit calendes Petit a petit calendes Petit a petit calendes


| Find kalenderen på eBay lige her |


Da jeg var barn og ung teenager elskede jeg fysiske kalendre! Det var en vigtig dag, den dag hvor kalenderen til det nye år skulle købes. Det var ikke bare en kalender til at holde styr på mine aftaler, fordi så hektisk var min barndom vidst ikke. Det var en blanding af en kalender, en malebog, en venindebog og en dagbog – et lille kreativt univers. Jeg kunne bruge flere timer på at sidde og “nusse” med den. Og særligt min veninde Camilla og jeg havde dage, hvor vi decideret aftalte at mødes for at bruge tid på vores kalendre. Vi skrev hilsner til hinanden, udsmykkede dem og lavede collager. Og når året var omme var min kalender noget helt, helt særligt. Fyldt med mange minder og stemning.

Så kom tiden, hvor den elektroniske kalender på mobiltelefonen overtog og siden også kalenderen på min Mac – nu synkroniseres de to, og det er ganske smart. Men charmen og kreativiteten er væk. Derfor har jeg igennem de seneste par år igen fået lyst til at have en fysisk kalender, men jeg har endnu ikke fået købt én. Eller det passer så ikke helt, fordi jeg har nemlig netop bestilt én – en Petit à Petit kalender. Bedre lidt for sent end aldrig. Jeg får nok ikke så meget ud af den her i januar, fordi der er lidt forsendelsestid. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til at modtage den og bruge den resten af året. Se lige hvor fin den er!

10 SMUKKE FARVER & SMUKKE FRANSKE TEGNINGER

Den fås i to størrelser; en lille (cirka 130 kroner) og en stor (cirka 180 kroner). Jeg har købt den store. Jeg vil gerne have masser af plads at boltre mig på. Jeg bryder mig ikke om, at sidde og fedte på alt for lidt plads. Kalenderen fås i 10 forskellige farver, og jeg har valgt den beige. Jeg overvejede kraftigt den lyserøde, men blev alligevel enig med mig selv om, at den beige var mere sikker (kald mig bare moster kedelig). Så kan det være, at jeg er lidt mere vovet til næste år og springer ud i én af de mere farverige. Fordi smukke, dét er de!

Hvis I hopper ind på eBay-siden, hvor kalenderen sælges, så kan I desuden se hvor fin og yndig den er indvendigt. Den er udsmykket med fine tegninger med franske motiver, som simpelthen ser ud til at give kalenderen så meget fransk charme og stemning. Og for en frankofil, som jeg, er det perfekt. Jeg venter dog med at vise jer det indvendige her på bloggen, til jeg modtager kalenderen. Jeg er så spændt!

Har I købt en fysisk kalender  til år 2016?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram 

6 Comments

 • Mette Vinther

  Ja, jeg har faktisk lavet min egen kalender. Tror det var på siden personlig almanak eller lignende. Der kunne jeg designe min egen forside, bagside og indsætte fødselsdage. Den er så fin <3

  • Julie Monberg

   Ih hvor fint! Jeg har faktisk godt være inde på den side (: Det er superfedt, at man selv kan designe den, og få den lige som man gerne vil have den.

 • Jeanette h

  Den kalender er også bare SÅ fin Julie! Har selv haft den i lyserød dette år – http://letsblogsomeshit.dk/papirskalender-ja-tak/ – og har også lige bestilt igen til i år. I en ny farve – modigt haha! Du kan slet ikke undvære den igen når først du har vænnet dig til at bruge den. Og så er den jo bare så sød med de fine tegninger. Glæder mig sådan til at modtage den.

 • Lisbeth

  Åh, den er bare så fin! Har virkelig overvejet frem og tilbage mange gange, om jeg skulle kaste mig over den. Men det føles bare forkert at kaste mig over en fransk inspireret kalender, når jeg ikke har det fjerneste forholde til det populære land. Jeg er meget mere anglofil end frankofil, men desværre findes den ikke i en engelsk udgave. Æv!

  Har i stedet kastet mig over mit eget projekt, som skal føres ud i livet, så snart eksaminerne er ovre. Krydser finger for, at det bliver godt ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Louise Andrea

  De har virkelig mange lækre kalender på Ebay, i går bestilte jeg faktisk selv en hjem og venter med spænding og ivrighed på at den lander hos mig.

  – Louise

 • Ida

  Jeg kan slet ikke undvære min fysiske kalender, forsøgte på det der elektroniske-halløj men synes ikke det virkede for mig. Jeg ved ikke, synes det blev en smule upersonligt.. I år har jeg købt designletters kalender:0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *