Ferie,  Tankemylder

Efterår i det sydfranske

Jeg vil lige dele et lille stemningsefterårsbillede med jer fra i går, hvor vejret her i det sydfranske var gråt, fugtigt, men stadig lunt. Vi gik en lang tur i bjergene – det var virkelig dejligt og her er simpelthen så smukt; også nu hvor blade ind imellem er røde og orange. Det skaber en helt særlig stemning – I kender den efterårsfølelse/-stemning, ikke? Jeg er vild med den! Også i Sydfrankrig. 

Nu kalder studierne – jeg har en lang, lang liste over studierelaterede opgaver, som jeg skal have for hånden, inden jeg igen lander i Danmark. Jeg har været langsom om at rette fokus mod studierne i dag, da jeg startede dagen med et afsnit af “Game of Thrones”, som jeg netop er begyndt at se (bedre sent end aldrig!), efterfulgt af en tur på det lokale, ugentlige madmarked. Efter at have været på marked, hvor vi købte lækre og rustikke efterårsgrøntsager, brugte jeg en del timer på at forberede indlægget til BoShop-bloggerkonkurrencen, som I kan læse lige her. Nu er klokken 16:30 – dagen er simpelthen fløjet afsted, og jeg har endnu ikke fået foretaget mig én eneste studierelevant ting. Det er derfor lige netop hvad jeg skal nu; nemlig kaste mig over et par designanalysetekster. At få læst dem må være dagens næste mål!

Hvad får I dagen til at gå med? God eftermiddag og aften til jer alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *